Healthy Venue

Sinds januari 2023 is World Forum Den Haag onderdeel van de ‘’Healthy Venues’’ familie. Wij zijn de eerste evenementen locatie in Nederland die dit keurmerk heeft behaald, en de 9de van de wereld. Healthy Venues is een keurmerk die wordt uitgegeven door de World Obesity Federation.

Het keurmerk “Healthy Venue” stimuleert locaties om gezonde opties aan te bieden aan gasten en werknemers. Wij zijn toegewijd om gasten en evenementenorganisaties gezonde voedingsopties aan te bieden. Daarbij promoten wij ook fysieke activiteiten. Lees hier meer over onze Healthy Venue.

persbericht We are a Healthy Venue - World Forum The Hague

‘’World Forum Den Haag is een locatie met eindeloze mogelijkheden en met 50 jaar ervaring in het organiseren van fantastische evenementen. We werken altijd vanuit onze focuspunten: Safety & Security, Vitaliteit, Duurzaamheid en Onderwijs. Vitaliteit is een centraal en belangrijk aspect in het organiseren van conferenties. Met ons vitaliteitsprogramma faciliteren we het continueren en verbeteren van een gezonde leefstijl. Onze food & beverage afdeling is ook aangepast naar deze gedachtegang, om onze gasten fitter te laten voelen, zodat ze meer informatie op kunnen slaan en dat ze met meer energie naar huis gaan. Het welzijn van onze gasten en ons team is onze prioriteit, en we zijn trots onderdeel te zijn van de Healthy Venues familie’’ zegt onze deputy general manager en director of operations Marije Bouwman.