World Forum The Hague: Hosting the World!

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw.

We hosted one of our flagship events at The World Forum in 2022. It was an international conference aimed at bringing together 1.500 of the most important business decisionmakers in Europe. The feedback we received both internally and externally was phenomenal, with many compliments about the venue and staff. During the entire process it's been a pleasure to work with World Forum, they've been extremely professional, patient, and delivered a high service level. The great collaboration between SAP, World Forum, and our agency made for a seamless experience.

Wessel Voets, SAP Netherlands, Marketing Director

Waarom World Forum The Hague?

  • Full service congreslocatie;
  • Locatie tussen het stadscentrum en het strand;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Groots auditorium: King Willem-Alexander (<2161 stoelen) & compacte set-up (770 stoelen);
  • 35 break out rooms;
  • 765 nieuwe hotelkamers in hotels naast World Forum;
  • 12.000 m2 Expo ruimte: Queen Máxima Expo;
  • Diners tot 5.000 deelnemers;
  • Investeringen van 28 miljoen.


World Forum Flow
Maak kennis met de World Forum Flow, alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium. Dit geeft ieder evenement in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem-Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 37 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event.


World Forum, ready to host your event!
World Forum is een compacte venue, maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfecte locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Tijdens het organiseren en hosten van evenementen werken we als organisatie altijd vanuit onze focusgebieden. Wij zijn voorloper op het gebied van Safety & Security, focussen op vitaliteit voor onze gast, overtreffen verwachtingen met het geven van een onvergetelijke ervaring en doen er alles aan om ten alle tijden onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

Lees meer over onze organisatie en maak kennis met ons team.