Met trots vertellen wij u wat meer over onze diverse partners.

NBTC

Het NBTC is de bestemmingsmanagement-organisatie van Nederland en staat voor de ontwikkeling, branding en marketing van de bestemming Nederland. Het NBTC zorgt voor een nationale visie op toerisme en ondersteunt hiervoor steden, regio’s, ondernemers en andere partijen. Bekijk de website.

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is sinds juli 2013 wederom eigenaar van het gebouw World Forum. Hierdoor is er afgelopen periode flink geïnvesteerd in verschillende installaties en een nieuwe expositieruimte. De gemeente is daarnaast een samenwerkingspartner voor verschillende evenementen.

The Hague & Partners

The Hague & Partners is de overkoepelende organisatie die zorg draagt voor The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency. Bekijk meer op de website.

The Hague Venues

The Hague Venues verzamelt alle toonaangevende locaties van Den Haag op hun website om zo de klant te helpen bij hun locatiekeuze. Bekijk onze locatie op de website.

DVA

Sinds april 2017 werken vijftig Nederlandse evenementenlocaties samen onder de naam Dutch Venue Association (DVA). Binnen deze netwerkvereniging kunnen directies van evenementenlocaties kennis delen. De DVA behartigt bij zowel interne als externe kwesties de belangen van de evenementenbranche. Bekijk onze locatie op de website.

AIPC

De International Association of Convention Centres, AIPC, is de branchevereniging voor professionele evenementenlocaties wereldwijd. AIPC stimuleert de professionaliteit binnen evenementenmanagement en biedt daarvoor educatie, onderzoek en netwerkprogramma’s aan. Lees hier meer over AIPC.

ICCA

ICCA is de internationale congresassociatie die kennis aanbiedt aan alle internationale organisaties binnen de evenementenbranche. Lees hier meer over ICCA.

HBAA

HBAA is de gastvrijheidsassociatie die goede business modellen regelt tussen partners in de horeca. Lees hier meer over HBAA.

CLC-VECTA

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals die betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment. Lees hier meer over CLC-VECTA.

Genootschap voor Eventmanagers

De vakorganisatie Genootschap voor Eventmanagers zorgt voor permanente educatiemogelijkheden voor eventmanagers bij corporate organisaties. Bekijk de website hier.

MPI

MPI’s is ‘s werelds grootste en meeste actieve branchevereniging voor de evenementenindustrie. Lees hier meer over MPI.

UN Global Compact

De missie van UN Global Compact is bedrijven mobaliseren tot een wereldwijde beweging die zich inzet voor een betere wereld op het gebied van onder andere mensenrechten, milieu, werk en anti-corruptie. World Forum The Hague is sinds 14 mei 2008 lid van UN Global Compact.

JINC

JINC is een landelijke organisatie die vmbo-leerlingen door middel van bliksemstages en coachingsprogramma’s voorbereid op hun studiekeuze en het bedrijfsleven door samenwerkingen met scholen en bedrijven. Bekijk hier de website van JINC.

War Child

Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden we het ook belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. En dat begint bij kinderen! Daarom steunen wij War Child met een vast bedrag per maand. World Forum The Hague ondersteunt War Child bij hun waardevolle werk.