De Global Entrepreneurship Summit 2019 (GES) is dé conferentie voor entrepreneurs met innovatieve ideeën voor wereldwijde vraagstukken. De GES 2019 werd georganiseerd door de Nederlandse minister-president Mark Rutte in samenwerking met de Amerikaanse staatsecretaris Michael R. Pompeo. Tijdens het congres in World Forum The Hague presenteerden entrepreneurs hun startups aan oprichters, experts en beleidsmakers.

Samen werken aan een oplossing

De Global Entrepreneurship Summit (GES) vond plaats op 4 en 5 juni 2019 en werd door Nederland in samenwerking met de Verenigde Staten georganiseerd. Van over de hele wereld kwamen circa 2.000 deelnemers naar Den Haag om internationale ondernemerschap te bevorderen en een bijdrage te leveren aan de oplossing van concrete internationale maatschappelijke vraagstukken.

Tijdens de tweedaagse conferentie volgde de deelnemers een uniek programma met verschillende gastsprakers, paneldiscussies en netwerk arctiviteiten. Thema’s die centraal stonden waren: voedsel, water, energie, gezondheid en connectiviteit. De toekomst van werk en toegang tot kapitaal komen in elk thema terug.

'I’d like to say how wonderful it is to have so many entrepreneurs and innovators from around the world gathered here...' - Koningin Maxima

De decoratie was indrukwekkend. Het ademde de GES!

Door de bijzondere setting voelde het als thuiskomen voor de 2.000 delegates die vanuit de hele wereld dit congres bezochten.