Tijdens de Nuclear Security Summit 2014 (NSS) kwamen 58 wereldleiders, 5.000 gedelegeerden en 3.000 internationale journalisten samen in Den Haag, de internationale stad van Vrede & Recht. Tijdens de NSS was World Forum The Hague hét podium voor het grootste overheidscongres dat ooit in Nederland is gehouden. Ondanks de strenge beveiligingsmaatregelen omtrent de wereldleiders, lieten Den Haag en World Forum zien dat ze ertoe in staat zijn een conferentie van wereldformaat te organiseren. Toen er een extra conferentie nodig bleek vanwege de wereldwijde politieke situatie werd dit vlekkeloos op het laatste moment voor de G7 leiders georganiseerd.

53 landen

In totaal kwamen er 53 landen en 58 wereldleiders samen van 24 tot 25 maart tijdens de Nuclear Serurity Summit (NSS) in 2014. Tijdens het congres zijn er concrete afspraken gemaakt over nucleair materiaal en preventiemaatregelen omtrent terrorisme. Daarnaast werd er gekeken naar de afspraken die gemaakt zijn in 2012, welke verbeteringen er toegepast moeten worden en is een ambitieus plan samengesteld voor de toekomst.

Bekijk hier de video van de Nuclear Security Summit 2014.

Tijdens de NSS was World Forum The Hague voorzien van branding rondom en in het gebouw. Een unieke manier om uw evenement vorm te geven en de bezoekers een grootschalige beleving te geven.

Hosting the World!