World Forum The Hague is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Plan hier uw route naar onze congreslocatie.

Den Haag is vanaf waar dan ook ter wereld makkelijk te bereiken. De stad bevindt zich in één van de best bereikbare regio’s van heel Europa en heeft uitstekende rechtstreekse verbindingen met twee internationale luchthavens en diverse treinstations. Bovendien beschikt Den Haag over eersteklas openbaar vervoer dat milieuvriendelijk is, waarmee u gemakkelijk uw weg vindt in de stad.

Luchthavens

We bevinden ons vlakbij Amsterdam Schiphol Airport, één van de belangrijkste luchthavens van Europa. Hier vandaan vertrekken dagelijks directe vluchten naar meer dan 320 Europese -en intercontinentale bestemmingen. De wereld komt hier letterlijk samen. Met de trein vanaf het vliegveld bent u in 30 minuten in Den Haag. Neemt u de auto, dan bereikt u de stad in slechts 35 minuten. Op de luchthaven kunt een taxi nemen bij de officiële taxi standplaats.

Met onze eigen regionale luchthaven Rotterdam The Hague Airport hebben uw gasten nog een mogelijkheid om Den Haag te bereiken. Tevens heeft dit vliegveld goede verbindingen met meer dan 40 Europese steden, waaronder Londen, Genève, Rome, Madrid en Wenen. Bij aankomst is het met de auto slechts 25 minuten rijden naar Den Haag. Met het openbaar vervoer bent u er in 45 minuten.

Openbaar vervoer

Trein: Luchthavens – Den Haag Centraal Station (30-45 minuten)

Vanaf Amsterdam Airport naar Den Haag Centraal Station (CS)
Dagelijkse treinen, plan dit met de 9292 reisplanner voor het meest up-to-date reisadvies.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Den Haag Centraal Station (CS)
Dagelijkse treinen, plan dit met de 9292 reisplanner voor het meest up-to-date reisadvies.

Tram: Den Haag Centraal Station – World Forum The Hague (15-20 minuten)

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS) naar World Forum The Hague
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 1 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte World Forum.

Plan via 9292ov uw reis met het openbaar vervoer naar Den Haag:

Auto

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de taxi en auto. World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage, deze bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het gebouw, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent (de maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter).

Tarieven & Betaalopties
Voor de parkeergarage gelden de volgende standaard tarieven:
Per uur € 3,75
Dagkaart (12 uur) € 14,00

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de Front Office van World Forum of bij de betaalautomaten in de parkeergarage met pinpas of creditcard. Contant betalen behoort niet tot de mogelijkheden, World Forum is een cashless theater (download hier de parkeervoorwaarden).

Mindervaliden parkeerplekken
World Forum beschikt in de parkeergarage over elf mindervaliden parkeerplekken. Van deze plekken kunt u gratis gebruik maken indien u in het bezit bent van een gehandicaptenkaart. Indien u deze kaart toont bij de Front Office ontvangt u een gratis uitrijkaart. Deze parkeerplekken bevinden zich in parkeergarage deel A, waarvan de ingang zich bevindt aan het Churchillplein (lees hier meer over de toegankelijkheid van ons gebouw).

E-laadpunten
In de parkeergarage (deel A) van World Forum bevinden zich twee E-laadpunten voor elektrische auto’s. De vergoeding gaat d.m.v. het gebruik van een pasje van CIR, Centraal Interoperabiliteit Register. Het starttarief voor dit elektrisch tanken is € 0,50. De verdere kosten zijn
€ 0,30 per Kilo Watt Hour.

Taxi
Voor World Forum The Hague is een taxi standplaats, wij werken samen met diverse taxi bedrijven aan een een schonere lucht (Intentieverklaring Schoon Taxivervoer).

Fietsenstalling

World Forum heeft een onbewaakte fietsenstalling (niet overdekt).