World Forum, ready to host your event!

World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en breakout sessies. World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Tijdens het organiseren en hosten van events werken we als organisatie altijd vanuit onze speerpunten: Safety & Security, Service en Education. We zijn koploper op het gebied van Safety & Security, overtreffen verwachtingen met onze uitmuntende service en doen er alles aan om ten alle tijden onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

Over onze zalen

Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 breakout ruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden en prijzen van onze locatie, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Plattegronden en capaciteiten

U kunt alle 35 zalen vinden per verdieping, benieuwd op welke verdieping welke zaal ligt, bekijk dan eerst onze complete plattegrond: Capacity Chart & Floorplan World Forum.

Geef nu uw persoonlijke wensen aan in een o­fferte op maat!

Vraag offerte aan
Zalen on stage KWA