Welkom in Den Haag!

Als u een evenement in World Forum The Hague bezoekt, mag een bezoek aan de internationale stad aan zee natuurlijk niet ontbreken. Hier vind u alle informatie voor uw bezoek aan Den Haag.

Den Haag staat terecht bekend om haar prestige, status en invloed. Hier worden belangrijke kwesties besproken, besluiten genomen en bondgenootschappen gesmeed. Den Haag is de thuisbasis van de koninklijke familie en het parlement, van organisaties die Nobelprijzen hebben gewonnen en van talloze internationale bedrijven. Bovendien is het de tweede VN-stad ter wereld. Dit alles maakt Den Haag tot een stad met autoriteit en allure.

Tegelijkertijd kent Den Haag een verrassende en verfrissende veelzijdigheid. In het charmante stadscentrum lopen historische en moderne architectuur harmonieus in elkaar over. De inspirerende kosmopolitische sfeer complementeert de Hollandse manier van leven, bekend om haar respect voor sociale en ecologische duurzaamheid.

De stad heeft ook een verrassend speelse kant: prachtige zandstranden, promenades, bars, restaurants en een bruisend cultureel leven. Een kant waarin voor iedere bezoeker iets bijzonders valt te ontdekken.