Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit en gezondheid zijn onderwerpen waar steeds meer bedrijven zich op focussen. Dit zien we ook terug in de zakelijke bijeenkomsten die op onze locatie worden georganiseerd. In toenemende mate worden er afwisselende programma’s samengesteld waarin het door ons ontwikkelde vitaliteitsprogramma een natuurlijke onderbreking vormt voor inhoudelijke presentaties en vergaderingen.

Gezondheid centraal

Er zijn weinig locaties met zoveel aandacht voor het onderwerp vitaliteit tijdens zakelijke bijeenkomsten. Door hier de focus op te leggen zijn we binnen het World Forum in staat de energie van bezoekers hoog te houden, de concentratie te verbeteren en een positieve stemming te behouden gedurende de dag.

Het gezond doorlopen van de dag kan op vele manieren. Een daarvan is het geheel nieuwe menu ‘OERsterk, samengesteld door vitaliteitsgoeroe Richard de Leth en cateraar Maître Frédéric. Met zorg ontwikkelde menu’s van gezonde maaltijden, snacks en energizers, speciaal gericht op het optimaliseren van het energieniveau.

Naast een gezonde voeding, benutten we de voordelen van lichaamsbeweging. Zo bieden we activiteiten als yoga op locatie, een bijzondere stadswandeling onder begeleiding van een gids en een actief programma met hardlopen, powerwalks en andere sportieve activiteiten. Door voldoende momenten van beweging in te programmeren stimuleren we de concentratie en geven we de energie gedurende de dag een algehele boost.

Maatwerk

In lijn met het doel van de organisatie bieden we een programma op maat. Hierin denken we mee over de dagindeling en benutten we diverse momenten met een pauze in het programma om de vitaliteit van de bezoekers te waarborgen.

“Veel organisaties geven aan dat er weinig tijd is in het programma om nog iets toe te voegen. De ervaring leert echter dat deelnemers meer betrokken en gefocust blijven gedurende de dag, wanneer zij passende onderdelen uit ons vitaliteitsprogramma krijgen aangereikt” zegt Kirsten Vosmer, Commercial Director.

Het World Forum en de betrokken partners zorgen ervoor dat de gasten goed verzorgd worden. Hoe kort of lang de pauze ook is, er zijn altijd mogelijkheden om de energie van de bezoekers hoog te houden.

Evenement organiseren in Den Haag

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement in Den Haag? Kom dan bij ons langs! We denken graag mee over het programma, het aanbod van gezonde voeding, passende activiteiten en indien gewenst speciaal vervoer naar onze locatie. Bovendien bieden wij diverse mogelijkheden voor branding op maat, zodat iedere bezoeker je moeiteloos weet te vinden.