Let's get fit!

Vitaliteit is een onderwerp dat breed gedragen wordt binnen het World Forum. Naast de programma’s voor de bezoekers van onze zakelijke bijeenkomsten, staat de gezondheid van onze medewerkers hoog op de agenda. Met een speciaal ontwikkeld vitaliteitsprogramma zetten we het thema op verschillende manieren centraal. Hiermee stimuleren we onze medewerkers om zowel fysiek als mentaal gezond te leven.

Vitaliteit door sport

Voldoende lichaamsbeweging is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde levensstijl. Wij willen onze medewerkers hiervoor motiveren en bieden hen dan ook de gelegenheid om meer te gaan sporten.

Tijdens een proefperiode van twee maanden kunnen ze verschillende sporten uitproberen. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met partijen die fitness, yoga en bootcamp programma’s aanbieden. Doel van de proefperiode is om onze medewerkers kennis te laten maken met de diverse sporten en na te gaan waar zij het meeste plezier uit halen.

Na afloop van deze periode zal de meest gewaardeerde sport voor een langere periode worden aangeboden. Zo krijgt iedereen de gelegenheid naast het werk voldoende te blijven bewegen.

 

Beleving centraal

In het vitaliteitsprogramma staat de beleving centraal. “We vinden het belangrijk om in een stukje ontspanning te voorzien en dit op een leuke manier te presenteren. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat er fruit en fruitwater klaarstaat en maken we van zowel het sporten als van vitaliteit echt een beleving waar je bij wil zijn” aldus Kirsten Vosmer, Commercial Director van het World Forum The Hague.

Naast yoga kunnen de medewerkers deelnemen aan fitnesslessen onder persoonlijke begeleiding bij de Active Club in het Novotel, gevestigd onder het World Forum The Hague. Hier worden voldoende voorzieningen geboden zoals een sauna, infrarood lampen en een relaxruimte, om ook na het sporten tot ontspanning te komen. Daarnaast worden er bootcamps gegeven voor liefhebbers van intensief sporten in de buitenlucht.

Dankzij de verschillende momenten en locaties om te sporten kan iedereen alle soorten activiteiten vrijblijvend uitproberen.

 

Gezonde werkplek

Uiteraard wordt er net als tijdens het sporten, ook op de werkplek voorzien in fruit en fruitwater. Een gezonde werkplek gaat echter verder dan dat.

In diverse periodes gedurende het jaar wordt er door het personeel extra hard gewerkt om evenementen te realiseren, te zorgen dat alle voorbereidingen zijn getroffen en de bezoekers hartelijk verwelkomd worden. Het is een periode waarin we er met elkaar de schouders onder zetten. Juist dan is vitaliteit en de verbinding onderling extra belangrijk.

Kirsten Vosmer vertelt “Na een drukke periode huurt het World Forum The Hague een masseur in en krijgen medewerkers de ruimte en vrije tijd om weer even op te laden. Met deze aanpak proberen we de vitaliteit van onze medewerkers te ondersteunen.”

 

Verbinding in het World Forum The Hague

Het jaarlijkse personeelsfeest; een evenement waar iedereen al tijden naar uitkijkt, nadat Corona twee jaar lang weinig gelegenheid gaf om bij elkaar te komen.

Dit jaar staat er dan ook een speciale editie op de planning. In mei en juni wordt er hard gewerkt om alle bijeenkomsten en evenementen succesvol te laten verlopen. Daarna nemen we de tijd om elkaar weer even te zien en spreken tijdens een gezellige borrel met een goede BBQ.

Een extra activiteit die dit jaar op het programma staat is een speeddate sessie tussen individuen van meerdere teams. Zonder over het werk te praten leren collega’s binnen operatie, commercie en andere afdelingen elkaar steeds beter kennen.

Wij kijken ernaar uit!

 

Kennismaken?

Word jij enthousiast van deze manier van werken en wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan naar onze vacatures op de website of neem contact met ons op via hrm@worldforum.nl en 070 – 306 63 66.