World Forum The Hague biedt diverse locatie services aan. Als full-service venue kunnen wij u helpen bij de invulling van uw totale evenement.

Wij geven u graag een indruk van de locatieservices bij World Forum The Hague. Als u meer informatie hierover wilt kunt u contact opnemen met onze Sales Office (sales.office@worldforum.nl) of uw projectmanager.

Food & Beverage

De Food & Beverage afdeling van World Forum The Hague is volledig gefocust op: Vitaliteit. Samen met onze partners bieden wij een vitale beleving aan uw gasten. Bij World Forum The Hague geloven wij in het vitaler maken van ieders levensstijl. Daarom hebben we een unieke vitaliteitsstrategie ontwikkeld. Deze bestaat uit speciaal samengestelde menu’s door Richard de Leth en World Forum The Hague, met een activiteitenprogramma in samenwerking met Club Mondain. Drs. Richard de Leth is een specialist in gezondheidsmanagement en ‘changemaker’ als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Samen met Richard de Leth is World Forum op ontdekkingsreis gegaan om onderzoek te doen naar de vitale behoefte van een deelnemer tijdens een congres. De vitale menu’s zorgen tijdens een evenement voor de juiste energie op de goede momenten. In combinatie met de diverse activiteiten zullen de deelnemers en bezoekers van uw evenement een constant vitaal gevoel ervaren. De levensstijl die thuis veelal wordt geleid, kan hierdoor tijdens een evenement moeiteloos worden doorgezet op een hoog niveau. Bekijk ook onze video over vitaliteit.

Audiovisueel

De AV afdeling van World Forum The Hague staat klaar om uw evenement audiovisueel te ondersteunen. Op deze afdeling werken onze eigen technici, met ons eigen materiaal in een team met zowel een sales als uitvoerende tak, op deze manier kan onze AV afdeling vanaf het eerste moment worden aangehaakt en kan dit moeiteloos worden doorgezet naar de operatie. Om een vast aanspreekpunt te hebben is er op ieder evenement een AV Floor Manager aanwezig. Uiteraard beschikken wij over een geselecteerde groep technici die we zeer flexibel kunnen inzetten. Deze mensen zijn bekwaam en allen met een specialisme in beeld, geluid, licht en ICT.

Uniek aan World Forum The Hague is de aangelegde infrastructuur. Audio en video signalen kunnen naar verschillende ruimtes gestuurd worden waardoor er met minimale middelen een overflow ruimte gecreëerd kan worden. Het materiaal waarmee wij werken is van hoge kwaliteit en de service die wij bieden is persoonlijk en op maat. Als extra service kan de AV afdeling van World Forum The Hague narrowcasting netwerken opzetten en op meer dan 120 plekken in het pand schermen voorzien van informatie over uw evenement. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een speakerservice room met complete faciliteiten, zoals video conferencing en webcasting. Wij zorgen ervoor dat de AV beleving van uw evenement altijd optimaal is.

Branding

Als full-service venue kan World Forum The Hague u ondersteunen in het ‘branden’ van onze locatie. World Forum heeft veel mogelijkheden en u kunt de locatie compleet ‘inpakken’ in de huisstij van uw evenement. Onze projectmanagers ondersteunen u graag bij dit onderdeel. Bekijk ook onze showcases van de Nuclear Security Summit en Honeywell om een indruk te krijgen van de service ‘branding.’

Expo Service

Met ruim 12.000 vierkante meter aan expo ruimte is ondersteuning voor uw ‘expo area’ mogelijk gewenst. Bij World Forum The Hague bieden wij speciale expo service aan zodat het, onder andere, logistiek tot in de puntjes zal worden geregeld. Uw projectmanager helpt u daarbij graag verder!

Decoratie

Onze evenementen locatie omtoveren tot een complete beleving, in de puntjes verzorgd en helemaal in de stijl van uw evenement? Dat kan! De decoratie mogelijkheden zijn eindeloos, met onze partners kijken wij wat uw wens is en maken een voorstel. Een kijkje nemen naar wat decoratie bij World Forum The Hague kan betekenen? Bekijk dan hier de video van de Global Entrepreuneurship Summit.

Entertainment

Wij geloven dat kennis delen samen gaat met beleving. Samen met diverse partners heeft World Forum The Hague een uniek entertainment aanbod samengesteld voor evenementen. Onze projectmanagers sturen u graag ons aanbod toe en denken graag met u mee om een passend entertainment element toe te voegen aan uw evenement in ons gebouw.

Sprekers en dagvoorzitters

In de congres- en evenementen branche is kennis delen essentieel. Sprekers en dagvoorzitters kunnen hier een grote rol in spelen. Bij World Forum The Hague hebben wij in vijftig jaar tijd veel gevestigde en getalenteerde sprekers mogen zien. Wij brengen u graag in contact met ons aanbod van sprekers en dagvoorzitters om zo de optimale kennis beleving te creëren voor u en uw bezoekers.