Eten & drinken

Ontspannen genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Dat kan in ons World Café! Ook kunt u voor of tijdens de pauze een pauzearrangement reserveren en bij sommige voorstellingen bieden wij een theatermenu aan in ons restaurant.

Cashless Theater, alleen pinnen

World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater.

Pauzearrangement

Wilt u in de pauze van de show genieten van een volledig verzorgd arrangement? Het pauze-arrangement bestaat uit een drankje (diverse keuzes) en een gezonde borrelplank, dit kan tot twee dagen van te voren worden geboekt. Op de dag van de voorstelling verzoeken wij u uw keuze voor uw drankjes door te gegeven bij de balie voorafgaand aan de show. In de pauze staat uw arrangement klaar in de Pangea op de begane grond.

Theatermenu in World Forum Theater Restaurant

Wilt u voor of na de show genieten van een drie gangen diner inclusief dranken (diverse keuzes)? Bij geselecteerde voorstellingen biedt World Forum Theater een theatermenu aan (het dinerarrangement kan tot twee dagen van te voren worden geboekt).

Wilt u meer informatie over allergenen, uw reservering of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons restaurant via front.office@worldforum.nl of 070-3066 366.