Route en Bereikbaarheid

World Forum Theater is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Plan hier uw route naar ons theater.

Naar ons theater met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein. U loopt in ca. 10 minuten naar World Forum The Hague.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 1 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte World Forum. U loopt in ca. 5 minuten naar World Forum The Hague.

Plan via 9292ov uw reis met het openbaar vervoer:

 

Bereikbaarheid met de auto

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto. World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage, deze bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het theater, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent (de maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter).

Tarieven & Betaalopties
Voor de parkeergarage gelden de volgende standaard tarieven:
Per uur € 3,75
Dagkaart (12 uur) € 14,00

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de Front Office van World Forum of bij de betaalautomaten in de parkeergarage met pinpas of creditcard. Contant betalen behoort niet tot de mogelijkheden, World Forum is een cashless theater.

Meer informatie over parkeren? Via parking-a@worldforum.nl helpen wij u graag verder.

Mindervaliden parkeerplekken
World Forum beschikt in de parkeergarage over elf mindervaliden parkeerplekken. Van deze plekken kunt u gratis gebruik maken indien u in het bezit bent van een gehandicaptenkaart. Indien u deze kaart toont bij de Front Office ontvangt u een gratis uitrijkaart. U kunt deze plekken niet reserveren. De parkeerplekken bevinden zich in parkeergarage deel A, waarvan de ingang zich bevindt aan het Churchillplein (lees hier meer over de (rolstoel)toegankelijkheid van ons theater).

E-laadpunten
In de parkeergarage (deel A) van World Forum bevinden zich twee E-laadpunten voor elektrische auto’s. De vergoeding gaat d.m.v. het gebruik van een pasje van CIR, Centraal Interoperabiliteit Register. Het starttarief voor dit elektrisch tanken is € 0,50. De verdere kosten zijn € 0,30 per Kilo Watt Hour.

Taxi
Voor World Forum The Hague is een taxi standplaats, wij werken samen met diverse taxi bedrijven aan een een schonere lucht (Intentieverklaring Schoon Taxivervoer).

Op de fiets naar World Forum Theater

World Forum Theater heeft een onbewaakte fietsenstalling bij de hoofdingang (niet overdekt).