Eten & drinken

Ontspannen genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Dat kan in ons World Café! Ook kunt u voor of tijdens de pauze een pauzearrangement reserveren en bij sommige voorstellingen bieden wij een theatermenu aan in ons restaurant.

Cashless Theater, alleen pinnen

World Forum Theater hanteert pinnen als enige betaalmogelijkheid, wij zijn een cashless theater.

Pauzearrangement

Wilt u in de pauze van de show genieten van een volledig verzorgd arrangement? Het pauze-arrangement bestaat uit een drankje (diverse keuzes) en een gezonde borrelplank. Dit kan tot twee dagen van te voren worden geboekt via de website van de kaartverkoper. Op de dag van de voorstelling verzoeken wij u uw keuze voor uw drankjes door te gegeven bij de balie voorafgaand aan de show.

World-Forum-Theater-Pauze-Arrangement

Theatermenu in World Forum Theater Restaurant

Wilt u voor of na de show genieten van een 3-gangendiner inclusief dranken (diverse keuzes)? Bij geselecteerde voorstellingen biedt World Forum Theater een theatermenu aan (het dinerarrangement kan tot twee dagen van te voren worden geboekt). Indien dit mogelijk is staat dat bij de voorstelling in onze agenda.

Wilt u meer informatie over allergenen, uw reservering of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons restaurant via front.office@worldforum.nl of 070-3066 366.

Restaurants in de buurt 

Mocht er bij de theatervoorstelling die u bezoekt geen theatermenu geserveerd worden, in de Frederik Hendriklaan zitten een aantal leuke restaurants. Deze straat is op loopafstand van het World Forum Theater.