Ontdek de vele gezichten van Den Haag

Als u een bezoek brengt aan World Forum Theater in Den Haag, waarom maakt u er dan niet meteen een dagje of een weekend Den Haag van? Ontdek de vele gezichten van Den Haag en geniet van de internationale stad van vrede en recht aan zee.

Als u naar Den Haag komt betekent het kiezen. In vrijwel geen enkele andere Nederlandse stad zijn zo veel attracties en bezienswaardigheden. Bezoekt u het beroemde Binnenhof of ontdekt u Holland in het klein bij Madurodam? Vaart u met een boot door de Haagse grachten of gaat u relaxen op ‘t strand van Scheveningen? Gaat u shoppen in de Haagse binnenstad of brengt u een bezoek aan één van de grootste multiculturele markten van Europa? Of bekijkt u de interessante collectie van het Kunstmuseum, het Mauritshuis of Louwman Museum. Eén ding is zeker: u zult zich vermaken in Den Haag!

Hotels in Den Haag

Met al deze mogelijkheden, is een nachtje blijven slapen in Den Haag zeker aan te raden. Den Haag biedt een grote diversiteit aan hotels, variërend van fameuze onderkomens waar verschillende beroemdheden u reeds voorgingen zoals Hotel des Indes, tot intieme boetiekhotels met een hele persoonlijke touch. En voor het ware vakantiegevoel verblijft u natuurlijk aan het Scheveningse strand! Zoekt u een hotel in de buurt van World Forum Theater? Dan raden wij deze hotels aan op slechts 5 minuten loopafstand van ons theater: Novotel World Forum The Hague, Marriott The Hague, Leonardo Hotels, B-aparthotel Kennedy Den Haag.

Ontdek Den Haag

Den Haag ontdekken kan op verschillende manieren. Den Haag beschikt over uitstekend openbaar vervoer. Om te kunnen reizen met het openbaar vervoer in Den Haag heb je een OV-chipkaart nodig, welke te koop is op stations en bij winkels als de Albert Heijn, Bruna en Primera. Geen OV-chipkaart? Dan kunt u met een dagkaart voor één dag onbeperkt reizen, deze kunt u kopen op de stations of bij de VVV Den Haag.​ Voor kinderen is er ook een voordelige dagkaart te koop.

Een andere leuke manier om de stad te ontdekken is per fiets. De Haagse binnenstad en het strand zijn uitstekend bereikbaar met de fiets. Den Haag heeft niet alleen veel fietspaden, ook vind je op diverse locaties bewaakte fietsenstallingen. Een Haagsche Stadsfiets kun je op diverse locaties in Den Haag huren en hoeft niet op dezelfde locatie ingeleverd te worden. Iedereen kan een Haagsche Stadsfiets huren, een abonnement is niet nodig. Kijk hier waar je de Haagsche Stadsfiets kunt huren. Je kunt ook een OV-fiets huren op Den Haag CS, Den Haag HS, Den Haag Laan van NOI, Den Haag Mariahoeve én bij de Biesieklettes in de Haagse binnenstad. Mocht u zich liever per taxi laten vervoeren, reserveert u dan een taxi bij de HTMC Taxi Centrale. Vaste locaties van de HTMC-taxi’s zijn onder andere Station Den Haag Centraal en Station Hollands Spoor. Een taxi reserveren kan 24 uur per dag via 070-3907722.

Actuele agenda

Kijk op de website van denhaag.com voor de actuele agenda en tips om van uw weekend Den Haag een onvergetelijke ervaring te maken!