World Forum weer volledig open!

Wij garanderen u een veilig en gezond congres of evenement door onze hoge veiligheidsnormen te handhaven.

World Forum The Hague is meer dan klaar om u te verwelkomen!


World Forum The Hague is een compacte venue met tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m². Een perfecte locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. World Forum The Hague is een hoogbeveiligde locatie met oneindig veel mogelijkheden en heeft ruim vijftig jaar ervaring in het organiseren van evenementen.

Veilig en vertrouwd
Blijf ook in deze tijd in contact met jouw doelgroep, gasten, klanten of collega's. Met 'Online Participatie' ons eigen eventplatform, World Forum Studio, Webex meetings en webinars bieden wij een breed scala aan online en hybride opties!

Internationale congres- en evenementenlocatie in Den Haag

World Forum The Hague is een internationaal congrescentrum in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m² exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt de locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. World Forum The Hague: Ready to host your event!

Komende maand

Complete agenda

Er zijn geen evenementen komende maand.

Twitter feed

Naar Twitter

Instagram feed

Naar Instagram