Dé internationale congres- en evenementenlocatie in Den Haag

World Forum The Hague is een internationaal congrescentrum in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en een grote exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres.

World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt de locatie exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel met op maat gemaakte branding van het gebouw. World Forum The Hague: Ready to host your event!

Compacte venue met grootschalig karakter

World Forum The Hague is een compacte venue in Den Haag met tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m². Een perfecte locatie voor (inter)nationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies. Live, hybride of online, alles is mogelijk bij World Forum The Hague! Wij garanderen u een veilig en gezond congres door onze hoge veiligheidsnormen.