World Forum The Hague en NineID winnen de AIPC Innovation Award 2023

Den Haag, 24 juli 2023 - World Forum The Hague en NineID hebben de AIPC Innovation Award 2023 gewonnen. De prestigieuze prijs, gepresenteerd door de International Association of Convention Centers (AIPC), bekroond baanbrekende initiatieven in de congres- en evenementenindustrie.

Safety & Security staat centraal bij World Forum The Hague en de samenwerking met NineID heeft geleid tot een nieuwe beveiligingsstandaard voor evenementenlocaties wereldwijd.

De samenwerking tussen NineID en World Forum The Hague heeft geresulteerd in een geavanceerd registratieproces voor leveranciers en partners, waarbij digitale technologieën en biometrische gegevens worden ingezet om de toegang tot de locatie te vergemakkelijken en tegelijkertijd de veiligheid te optimaliseren. Deze innovatieve aanpak heeft niet alleen compliance- en accreditatieprocessen verbeterd, maar heeft ook de weg geopend naar een nog veiligere omgeving voor alle deelnemers.

Marije Bouwman, Deputy General Manager en Director of Operations, Safety & Security van World Forum The Hague: “Veiligheid en beveiliging zijn altijd onze hoogste prioriteit geweest. We zijn verheugd dat onze samenwerking met NineID heeft geresulteerd in een nieuwe beveiligingsstandaard die kan dienen als leidraad voor andere evenementenlocaties. Het is een erkenning van onze toewijding aan innovatie en het creëren van een veilige omgeving voor onze bezoekers en partners.”

Roy Jeunen, Co-Founder & Co-CEO NineID haakt daarop in: “Bij NineID is het onze missie om organisaties te helpen een ongeëvenaard niveau van veiligheid en bescherming te bereiken. Het is een eer dat onze samenwerking met World Forum The Hague wordt erkend door leiders van congrescentra wereldwijd.”

De bekroning met de AIPC Innovatie Award 2023 is een bevestiging van de positieve impact van de samenwerking tussen NineID en World Forum The Hague op de evenementenindustrie. Het benadrukt hun pioniersrol in het verbeteren van Safety & Security en toont aan dat het streven naar innovatie en samenwerking leidt tot grensverleggende resultaten in de wereldwijde evenementenbranche.

Marije Bouwman & Roy Jeunen | World Forum The Hague NineID