World Forum The Hague behaalt opnieuw nationale en internationale kwaliteitscertificaten

24 augustus 2021 – Den Haag. World Forum The Hague streeft altijd naar goud. Onlangs is de Haagse congreslocatie opnieuw gescreend door verschillende nationale en internationale keurmerken en het World Forum voldoet aan alle hoge standaarden. Met het behalen van kwaliteitscertificaten zoals AIPC, YOIN, ISO 9001 / ISO 20121, apave Safe & Clean en de gouden Green Key laten zij zien dat ze klaar zijn voor de toekomst.

Het behalen van deze betrouwbare kwaliteitskeurmerken is een prioriteit voor het World Forum. AIPC is de wereldwijde associatie voor professionele conferentie locaties en ontwikkelden een internationaal kwaliteitsprogramma. World Forum scoorde hier het Gold Level. Kirsten Vosmer, Commercial Director World Forum The Hague: “Het AIPC Gold level is een belangrijk onderdeel van ons doel om erkende internationale certificaties te behalen door organisaties als AIPC en ISO”. Onlangs heeft World Forum ook ISO9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO20121 (sustainable events) opnieuw behaald.

YOIN excellent meeting places, voorheen vergaderhamers, is hét kwaliteitskeurmerk voor congres- en evenementenlocaties. World Forum behaald hier de CERTIFIED standaard en ze scoren goud voor de Green Key. Een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De Franse apave Safe & Clean certificatie is ontstaan tijdens de COVID-19 pandemie. Een hygiëne standaard gebaseerd op acht punten en het behalen hiervan garandeert een veilige en schone locatie. GL events, waar World Forum onder valt, heeft dit keurmerk wereldwijd behaald.

World Forum is trots op deze certificaten en zijn klaar voor de toekomst!