Nieuwe unieke mix bij World Forum The Hague van vitaliteit, zilte zeelucht, positieve energie en goede voeding

Per mei 2018 introduceert World Forum The Hague hét vitaliteitsprogramma voor congressen in Nederland. Het doel is om congresbezoekers van het Haagse World Forum de gezonde levensstijl voort te laten zetten tijdens een congres, of om er juist hier mee van start te gaan.

Vitaliteit tijdens congressen
Wat houdt dit programma in? Het doel is om vitaliteit een centraal en belangrijk onderdeel te maken tijdens congressen. Kirsten Vosmer, Commercieel Manager: ‘Het groene dak opgaan en in de frisse zeelucht een halfuur yoga beoefenen, om het hoofd leeg te maken zodat daarna nog beter kennis kan worden opgenomen. Vandaag de dag is men bewust bezig met de gezondheid en wij faciliteren met dit vitaliteitsprogramma het voortzetten en verbeteren van een gezonde levensstijl. Bij ieder congres bieden wij actief een vitaliteitsprogramma aan, dat om de andere programma onderdelen heen wordt gebouwd. Powerwalken, yoga en hardlopen behoren onder andere tot het aanbod’. Dit wordt in kleine groepen met deelnemers gedaan om zo de kwaliteit te garanderen. Uitbreidingen zijn mogelijk met surfen, SUP en bootcampen, voor de echte sportievelingen. World Forum ligt dicht bij de zee en daardoor krijgen de congresbezoekers de beleving mee van sporten aan en op zee. Ook in de voeding wordt vitaliteit doorgezet, middels een speciaal samengestelde lunch om het lichaam optimaal te voeden en te laten presteren op een, vaak intensieve congresdag. Daarnaast is World Forum The Hague een van de weinige locaties in Nederland met een fitnessclub in het gebouw, de Active Club Den Haag.

Vitaliteit als focuspunt
World Forum The Hague heeft vitaliteit zelfs als focuspunt opgepakt in de bedrijfsvoering. In 2018 zullen meerdere initiatieven worden geïntroduceerd en gecommuniceerd. General Manager Michiel Middendorf: ‘Wij zijn hier zowel intern als extern hard mee aan de slag gegaan. Wij zullen dit jaar een voorloper worden op het gebied van vitaliteit. Zo bieden we aan ons personeel al mindful massages aan, bootcamps en yoga. Verwacht meer verrassende invullingen op het gebied van vitaliteit. Het stroomt, letterlijk en figuurlijk door onze aderen.’

Samenwerking
De innovatie ‘’Vitaliteit op congressen’ is een samenwerking tussen World Forum en Club Mondain (www.clubmondain.com). Club Mondain biedt uiteenlopende online- en offline vitaliteitsprogramma’s aan voor frequente reizigers en organisaties. De visie van Club Mondain is om: Iedereen in staat te stellen om vanuit elke plek in de wereld a space for a healthy lifestyle te creëren’. Samen wordt de uitdaging aan gegaan om congresbezoekers vitaler te maken.

Een samenwerking tussen World Forum en Den Haag Marketing was er al. Op congressen zijn zij vaak aanwezig, om bezoekers te adviseren over de stad, maar ook om delegates de Haagsche Stadsfiets aan te bieden. Dit is precies wat de congresganger vitaler maakt om zo een vitaler bezoek aan de Haagse congreslocatie te realiseren.

Voor meer informatie aangaande dit onderwerp kan contact worden opgenomen met World Forum The Hague | communicatie@worldforum.nl