Focusgebieden

Als bedrijf hechten wij grote waarde aan: Safety & Security, Vitaliteit, Duurzaamheid en Educatie.

Safety & Security

World Forum The Hague is voorloper op het gebied van Safety & Security met ruim tien jaar ervaring op dit gebied. Bij World Forum The Hague weten we dat de gasten, de organisatie en het team ten alle tijde veilig moet zijn én zich veilig moeten voelen. De veiligheidseisen worden voor elk evenement opnieuw bekeken en afgestemd.

Vitaliteit

World Forum investeert in vitaliteit voor medewerkers en gasten tijdens- en na evenementen. Dit komt terug in alle afdelingen en processen van het bedrijf wat wordt getoetst door onder andere ISO 20121 en The Greenkey.

World Forum biedt verschillende vitale activiteiten en menu’s aan, om de energie van de gasten de hele dag hoog te houden.

Ook voor het World Forum team worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd met vitaliteit als uitgangspunt.

Duurzaamheid

World Forum The Hague is zeer actief op het gebied van duurzaamheid. Het duurzaamheidsbeleid van World Forum is opgedeeld in een vijftal programma’s: Think Green, Think People, Think Local, Think Ethic en Think Safe. Binnen deze programma’s worden jaarlijks doelen gesteld en diverse initiatieven ontwikkeld. Zo is World Forum lid van de UN Global Compact en MVO Nederland en beschikken we over meerdere certificaten.

Educatie

Bij World Forum The Hague staat educatie voorop. We zijn een kennisinstituut en investeren in educatieve projecten en ontwikkeling. Zo draagt onder andere Michiel Middendorf, General Manager, met veel plezier bij aan diverse opleidingen door het geven van gastcolleges. Daarnaast biedt World Forum op alle afdelingen stagetrajecten aan.

De groei van studenten maar ook het eigen team is heel belangrijk bij het World Forum.