Think People

World Forum wil medewerkers een professionele en veilige werkomgeving bieden waarin ze kunnen groeien en voldoening halen uit hun werk om zo optimaal klanten te kunnen ondersteunen in het bereiken van hun doelstellingen. Tevens zet World Forum zich in voor een goede toekomst van jongeren in de maatschappij.

JINC
World Forum is partner van JINC, een landelijke organisatie die vmbo-leerlingen door middel van bliksemstages en coachingsprogramma’s voorbereid op hun studiekeuze en het bedrijfsleven door samenwerkingen met scholen en bedrijven.
Voor World Forum is het partnerschap met JINC een concrete invulling van maatschappelijke betrokkenheid: een investering in de talentontwikkeling van jongeren met minder kansen. World Forum zorgt er voor dat jongeren in Den Haag de kans krijgen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Medewerkers van World Forum laten jongeren bijvoorbeeld ervaren wat het organiseren van een evenement inhoudt. Of ze trainen jongeren op het gebied van solliciteren of gaan in gesprek over de toekomstkeuzes van jongeren.

WarChild
World Forum The Hague is al jaren Business Friend van War Child. World Forum heeft er bewust voor gekozen om zich te verbinden aan War Child, omdat de ambities van deze organisatie sterk overeenkomen met de visie, waarden en speerpunten van World Forum. Daarnaast sluit het perfect aan bij de profilering van de stad Den Haag als internationale stad van Vrede & Recht. World Forum zet zich op diverse manieren in om een bijdrage te leveren aan War Child.

Vitaliteitsprogramma                                                       
World Forum heeft als doel om vitaliteit een centraal en belangrijk onderdeel te maken tijdens congressen. Tegenwoordig is men bewust bezig met gezondheid. World Forum faciliteert daarom met dit vitaliteitsprogramma het voortzetten en verbeteren van een gezonde levensstijl. Powerwalken, yoga en hardlopen behoren onder andere tot het aanbod. Het food & beverage assortiment is hier ook op aangepast, waardoor de bezoeker zich tijdens het congres fitter voelt, meer informatie opslaat en niet geheel uitgeput naar huis toe gaat. Hiervoor zijn speciaal door Richard de Leth ontwikkelde menu’s samengesteld. Drs. Richard de Leth is een specialist in gezondheidsmanagement en ‘changemaker’ als het gaat om vitaliteit en gezondheid.