Jesus Christ Superstar

Aanvang:
10 jul 2024 20:00 uur
11 jul 2024 20:00 uur
12 jul 2024 20:00 uur
13 jul 2024 15:00 uur
13 jul 2024 20:00 uur
14 jul 2024 14:00 uur

Jesus Christ Superstar

Ongeëvenaard, puur en rauw.

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Paul Groot (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalene) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest – de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Het verhaal

Het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

Zet je schrap voor Jesus Christ Superstar, dé rockmusical van 2024.

Voor meer informatie: https://www.jesuschristsuperstar.nl/

 

Praktische informatie

Duur: ca. 1 uur en 40 minuten (zonder pauze)
Leeftijd: De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor Jesus Christ Superstar is 16 jaar en ouder. Tijdens de voorstelling worden er scenes gespeeld die als schokkend kunnen worden ervaren.
Taal: Deze voorstelling is volledig in het Engels en er is geen boventiteling aanwezig
Kaartverkoop via: De Nationale Theaterkassa (NTK)
Mogelijke triggers: Jesus Christ Superstar bevat discriminatie, suggestie van fysiek geweld, fysiek geweld/ mishandeling, flitsende lichteffecten, scènes met film – theaterbloed en confronterende inhoud.
Rol King Herrod in World Forum Theater: Paul Groot (o.v.b.)

Regie: Ivovan Hoeve
Met: Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat, Edwin Jonker, Paul Groot e.a.
Producent: Albert Verlinde Producties B.V., Senf Theater B.V. en Jaco Kaasschieter

Tourneeplanning en Publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft. tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl
(wijzigingen voorbehouden)