Overslaan en naar de inhoud gaan
Jubin Nautiyal

Jubin Nautiyal

World Forum Theater
De Indiase superster Jubin Nautiyal komt met band naar Den Haag! Zijn meest recente album "Humnava mere" is binnen een paar weken met 50 miljoen views bekeken.
World Forum Theater Smurfen

Smurfen de Musical

World Forum Theater
Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 is het eindelijk zo ver: voor 1 maand komt de internationale productie naar Nederland en België.
The Star Wars Symhonic

The Star Wars Symphonic

World Forum Theater
Meer dan 150 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films.
World Forum Theater The Addams Family

The Addams Family

World Forum Theater
>
De griezelig hilarische musical The Addams Family met sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u niet missen!
A tribute to the Bee Gees

'Nights on Broadway' - A tribute to the Bee Gees

World Forum Theater
Na de vele uitverkochte avonden in theaters en concertzalen door het hele land komt Night Fever voor het eerst naar Den Haag met ‘Nights on Broadway’: een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits. Grootser, indrukwekkender dan ooit en een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.
World Forum Theater Paw Patrol Live!

Paw Patrol Live!

World Forum Theater
>
Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling van Paw Patrol komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete Paw Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.