Overslaan en naar de inhoud gaan
Christmas Carol Concert

A Christmas Carol Concert

World Forum Theater
>
Groot symfonisch orkest speelt samen met koor grootste kerst hits aller tijden. Beleef het ultieme kerstgevoel tijdens ‘A Christmas Carol Concert’
The Addams Family

The Addams Family

World Forum Theater
>
De griezelig hilarische musical The Addams Family met sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u niet missen!
A tribute to the Bee Gees

'Nights on Broadway' - A tribute to the Bee Gees

World Forum Theater
Na de vele uitverkochte avonden in theaters en concertzalen door het hele land komt Night Fever voor het eerst naar Den Haag met ‘Nights on Broadway’: een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits. Grootser, indrukwekkender dan ooit en een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.
World Forum 50 jaar

Festival TIJD!

World Forum The Hague
Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag.
Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

World Forum Theater
>
Ted Neeley terug in Jesus Christ Superstar. In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973  - komt terug en is vanaf april te zien.
The Hollies

The Hollies

World Forum Theater
The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution.
ABBA Gold

ABBA Gold - The Concert Show

World Forum Theater
Having the time of your life!!! Een spectaculaire show vol onvergetelijke songs van een van de meest succesvolle bands ter wereld. Na optredens in meer dan twintig landen komt de fantastische ABBA groep weer naar World Forum!
World Forum Theater Woodstock Legends

Woodstock Legends

World Forum Theater
Jaren zestig herleven tijdens Woodstock Legends. Joe Cocker, Janis Joplin en Jimi Hendrix. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat deze sterren - samen met vele andere artiesten en bands -  schitterden op het legendarische Woodstock festival in het Amerikaanse Bethel.
World Forum Theater Paw Patrol Live!

Paw Patrol Live - De Grote Race

World Forum Theater
>
Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live - De Grote Race’ komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.