Als venue verbinden wij continu mensen; dit kan echter alleen als dit veilig gebeurd. Wij hebben één document gemaakt dat onze uitgebreide inspanningen op het gebied van gezondheid en veiligheid schetst.

­

Welkom bij World Forum The Hague!

Als onderdeel van het wereldwijde GL events netwerk, dat klanten en bezoekers bedient in meer dan vijftig locaties over de hele wereld, zijn we gewend om altijd de hoogste servicestandaarden te bieden.

Met de wereldwijde uitbraak van COVID-19 zijn gezondheids- veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van de ziekte onder controle te houden een noodzaak geworden voor onze industrie. Als ‘connector’ nemen wij daarin onze verantwoordelijkheid, elkaar ontmoeten kan alleen volgens protocol en met de inachtneming van diverse veiligheidsmaatregelen. Wij hebben als venue ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van Safety & Security en zijn sinds het begin van de uitbraak bezig geweest met het implementeren van diverse antivirusmaatregelen.

Het document: H&S Strategy Manual – COVID-19, schetst onze uitgebreide inspanningen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit is opgesteld om uw welzijn en dat van onze medewerkers en leveranciers te kunnen garanderen, met als doel inzicht te geven in hoe we de diverse maatregelen hebben gestructureerd, onderhouden en voortdurend proberen te verbeteren.

We hopen u snel te verwelkomen en zullen er alles aan blijven doen om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken.

With kind regards,

Michiel Middendorf

General Manager World Forum The Hague