Skip to main content
World Forum The Hague

F&B Medewerker

Mon 05/08/2019 - 15:23

Wij zoeken een per direct een: F&B Medewerker 0-uren contract.

World Forum The Hague is één van de grootste evenementenlocaties van Nederland gelegen in Den Haag, de stad van Vrede en Recht. Er vinden (internationale) zakelijke conferenties, congressen, expo’s en publieke evenementen op het gebied van cultuur en entertainment plaats. Dit alles op topniveau. World Forum heeft zo’n 75 medewerkers in dienst en is een platte organisatie. De Food & Beverage (F&B) afdeling bij World Forum bestaat uit een compact service team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inventarisatie, advisering, inkoop, verkoop, planning, coördinatie en uitvoer van de Food & Beverage tijdens evenementen. Voor evenementen wordt F&B op maat ingekocht bij verschillende cateraars en wordt er extern personeel ingezet. 

Als medewerker F&B ben je breed inzetbaar binnen World Forum The Hague. Dat betekent dat je servicegericht bent en verschillende horecawerkzaamheden tijdens congressen, evenementen en theatervoorstellingen verricht. Denk bijvoorbeeld aan ontvangen van gasten, garderobe werkzaamheden, bereiden en serveren van eten en drinken. Je werkt binnen een team van ongeveer 75 medewerkers. De sfeer is informeel en we werken allemaal met één doel: ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben en terugkomen! Door het ruime aanbod aan diensten, zowel doordeweeks als in het weekend, zijn er super veel mogelijkheden om te werken!

Functie-eisen:

  • 18 jaar of ouder
  • Minimaal twee dagen en/of avonden in de week beschikbaar
  • Minimaal 1 jaar Horeca en/of restaurant ervaring gewenst
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Ben jij flexibel, gastgericht, nauwkeurig, enthousiast, een teamplayer en bereidt om de uitdaging aan te gaan?
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag?

Kan jij de bovenstaande vragen beantwoorden met “JA” dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een dynamische job in een fraai decor op een van de mooiste locaties van Nederland binnen een enthousiast team. Je ontvangt een 0-uren contract met een marktconform salaris.

Solliciteren? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar Steven van Anken (steven.vananken@worldforum.nl). Vermeld bij je sollicitatie: F&B Medewerker.