Tijdens het internationale congres One Young World 2018, kwamen ruim 1.800 jonge talenten uit meer dan 190 landen naar Den Haag om te bouwen aan een betere, rechtvaardige en veilige wereld. Samen zochten zij naar oplossingen voor mondiale problemen die juist hun generatie treffen. De organisator van deze summit is de non-profit organisatie One Young World. Een organisatie die jonge talenten van over de hele wereld ondersteunt en helpt connecties te maken om zo een positieve verandering in de wereld te realiseren. Met 1.800 deelnemers was deze Haagse editie van het ‘Davos van jongeren’ in World Forum The Hague de grootste One Young World conferentie ooit.

De leiders van de toekomst

De One Young World Summit traint jong talent van over de hele wereld als toekomstige sterke en rechtvaardige leiders. Zij hebben namelijk de meest recente kennis en zijn het beste met elkaar verbonden door middel van internet. Ze werden begeleid door politieke, zakelijk en humanitaire leiders, zoals Justin Trudeau, Paul Polman and Meghan Markle.

Bekijk in onze Event Story meer over One Young World en het belang van educatie.

De branding en decoratie van het gebouw straalde precies uit wat dit congres gaf aan de bezoekers, energie en een positieve omgeving om te leren en kennis uit te wisselen.

King Willem-Alexander | World Forum

De King Willem-Alexander tijdens One Young World