Overslaan en naar de inhoud gaan

News

GNO signs four-year contract with World Forum The Hague

GNO tekent vierjarig contract met World Forum The Hague

Op 1 November 2017 vindt het Life in Business ‘Global Awareness’ Congress plaats in World Forum The Hague. Een inspirerend zakelijk congres op het gebied van duurzaamheid, georganiseerd door GNO. Het contract tussen World Forum The Hague en GNO is aangegaan voor de komende vier jaar
World Forum What's app

World Forum: Hosting the World met WhatsApp!

World Forum The Hague is de grootste event locatie in Den Haag met het grootste theater van Nederland. World Forum kan wel 5.000 bezoekers tegelijk hosten. Om de service te verhogen en snelheid te vergroten is World Forum daarom per 1 juni 2017 gestart met de World Forum WhatsApp service.
The Hague ICCA top 50

Den Haag: in Top 50 ICCA

Den Haag staat nu gepositioneerd in de top 50 van internationale congressteden in Europa, volgens een ranglijst die vandaag wordt gepubliceerd door de International Congress and Convention Association (ICCA). Deze ranking ondersteunt de bevindingen van het onderzoek dat eerder dit jaar is gepubliceerd door NBTC.

Theater Calendar

World Forum The Hague Theater Swan Lake

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Den Haag
>
Het wordt zeker het balletfeest van 2017. Na een succesvolle, korte tournee vorig jaar, zal Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld dit jaar opnieuw zijn vleugels uitslaan in ons land.
World Forum The Hague Carmina Burana

Carmina Burana

Den Haag
World Forum in Den Haag is één van de vijf locaties in Nederland waar het majestueuze meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff exclusief zal worden opgevoerd. Een uniek werk uit de muziekhistorie met het befaamde ‘O Fortuna’.
World Forum The Hague Theater Hans Klok

Hans Klok - House of Horror

Den Haag
In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen.

Virtual Tour World Forum

 

 

USP World Forum The Hague.png

 

 

KEY FOCUS AREAS_1.png