Overslaan en naar de inhoud gaan

News

The Hague

20th World Federation For Hospital Sterilization Sciences congres 2019 vindt plaats in Den Haag

Tijdens het World Federation For Hospital Sterilization Sciences (WFHSS) congres in Bonn is bekendgemaakt dat het evenement in 2019 in Den Haag plaats zal vinden. Het internationale congres wordt bezocht door ruim 1200 specialisten op het gebied van sterilisatie medische hulpmiddelen en vindt plaats in World Forum The Hague.

Goed personeel is goud waard!

Als ondernemer heeft u de ideale omstandigheden gecreëerd, zodat uw team goed kan presteren! Wat is er dan mooier om na het bereiken van uw doelen de waardering voor uw medewerkers te vertalen in ‘een avondje uit’? Verras uw team met één van de arrangementen.

Den Haag wint twee C&IT Awards voor beste zakelijke destinatie en beste congrescentrum

Den Haag heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept als zakelijke bestemming. World Forum The Hague mocht de titel Best Overseas Conference Venue in ontvangst nemen, en Den Haag werd in combinatie met Rotterdam voor het tweede jaar op rij gekroond tot Best Short-Haul Event Destination.

Theater Calendar

Jeffrey Iqbal - Live in Concert

The Hague
Jeffrey Iqbal is de rising star uit de VS die door zijn veelzijdige talent op jonge leeftijd al de eer heeft gehad om met de grote namen uit de Bollywood-muziekindustrie te werken.

Don KosakenChor Russland

World Forum Theater
Het Don KosakenChor Russland bestaat uit 24 professionele zangers en is op internationale concertpodia een graag geziene gast. Met de gezangen van de Russisch-orthodoxe kerk en hun Slavische volksliederen symboliseren ze voor miljoenen mensen het oude Rusland.
World Forum The Hague Carmina Burana

Carmina Burana

Den Haag
World Forum in Den Haag is één van de vijf locaties in Nederland waar het majestueuze meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff exclusief zal worden opgevoerd. Een uniek werk uit de muziekhistorie met het befaamde ‘O Fortuna’.

Virtual Tour World Forum

 

 

USP World Forum The Hague.png

 

 

 

KEY FOCUS AREAS_1.png

            

Banner Website West Side Story ENG.png