Welkom in World Forum The Hague

Wij streven ernaar ons gebouw zo goed mogelijk in te richten voor iedereen. U kunt hier alle informatie vinden aangaande onze toegankelijkheid (voor mensen met een beperking).

World Forum The Hague heeft het keurmerk Toegankelijkheid & Evenementen. Marianne Dijkshoorn van adviesbureau Welkom Toegankelijkheid & Evenementen is betrokken geweest bij het advies rondom de toegankelijkheid bij World Forum The Hague.

Parkeren

Bezoekers met een gehandicaptenkaart mogen op de daarvoor bestemde plekken staan, op vertoon van de kaart (of een foto daarvan) krijgt u een gratis uitrijkaart bij de Front Office. U kunt deze plekken niet reserveren. Hoogte garage: 2.00 m/Grootte parkeerplaatsen: 3.50 m x 2.15 m (hxb)

Kiss & Ride

Bij de algemene taxi standplaats kunnen ook andere mensen worden afgezet en opgehaald (niet alleen voor taxi’s).

Openbaar vervoer

De tramhalte ‘World Forum’ ligt op 400 meter afstand, de halte en route zijn volledig toegankelijk.

Fietsen

De fietsenstalling is toegankelijk voor alle soorten fietsen (losse fietsnietjes in een niet beveiligde fietsenstalling).

Rolstoeltoegankelijk

Alle ingangen, zalen en foyers van World Forum zijn rolstoeltoegankelijk. Indien u op een manier hulp nodig heeft of een vraag heeft, kunt u bij onze Front Office terecht, zij helpen u ook graag om vooraf mee te denken. Bekijk hier onze zaalplattegrond en de rolstoelplaatsen in de zaal.

Scootmobielen

Scootmobielen zijn toegestaan in de foyers en zalen. De rolstoel plaatsen in de grote zaal (King Willem-Alexander) zijn niet geschikt voor scootmobielen. De grote zaal heeft 12 plaatsen voor rolstoelen/hulpmiddelen waarbij de metgezel naast deze plek plaats kan nemen.

Assistentiehonden

Assistentiehonden met een identificerend dekje en/of beugel zijn welkom in ons gebouw.

Mindervalide toiletten

World Forum beschikt over drie aangepaste toiletten met toiletpotten van 46 centimeter hoogte (eerste etage en begane grond bij garderobe).

Rustruimte

In ons gebouw is het mogelijk een prikkelarme ruimte te bezoeken. Dit is niet standaard aanwezig dus u kunt dit vooraf aangeven bij de Front Office.

Ringleiding

Ringleiding is beschikbaar in ons theater, deze kunt u aanvragen bij de Front Office.

Rolstoelen

Rolstoelen zijn beschikbaar bij World Forum The Hague en kunt u opvragen bij de Front Office.

Catering

Onze catering medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en ondersteunen graag (vragen/beschikbaarheid rietjes).

Veiligheid

In het geval van een calamiteit is er een voorbedacht plan opgesteld over de uitgankelijkheid van mensen met een beperking door onze afdeling Safety & Security.

Contact

Voor extra informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw kan contact opgenomen worden met onze Front Office +31 70 30 66 366 en front.office@worldforum.nl 

Heeft u tips of aanmerkingen, dan horen we dit natuurlijk graag!