Speech president Zelensky in World Forum The Hague

World Forum The Hague was vereerd om de Oekraïense president Zelensky op 4 mei 2023 te verwelkomen. Dit hoog beveiligde evenement, georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, bracht een selecte groep van gasten samen voor de toespraak van Zelensky.

Als een van de toonaangevende evenementenlocaties in Nederland, is World Forum The Hague trots om te zijn uitgekozen als gastheer voor zo’n impactvolle en belangrijke gebeurtenis. We willen het Ministerie van Buitenlandse Zaken hartelijk bedanken voor het kiezen van onze locatie als gastheer voor deze historische gelegenheid.

Marije Bouwman, Safety & Security Manager World Forum The Hague: “Een van de redenen waarom wij dit bezoek in zo een kort tijdsbestek veilig hebben kunnen organiseren, is door de nauwe contacten die wij met alle diverse veiligheidsdiensten hebben. Zij kennen ons gebouw en onze processen erg goed, persoonlijk contact is er geregeld en daardoor is het schakelen in dit soort bijna crisis management achtige situaties snel en effectief.”

We zijn toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen voor al onze klanten en gasten, en we waren verheugd om de gelegenheid te hebben om onze mogelijkheden te laten zien tijdens het bezoek van President Zelensky. We kijken ernaar uit om in de toekomst vele andere hoogwaardige evenementen te organiseren.

Foto: ANP, Remko de Waal.