World Forum The Hague en Van der Linde sluiten samenwerkingsovereenkomst

Den Haag, 29 juni 2023 - World Forum The Hague is verheugd om de start van een veelbelovende samenwerking aan te kondigen met het gerenommeerde cateringbedrijf Van der Linde Catering + Evenementen.

Als toonaangevende locatie voor congressen, evenementen en bijeenkomsten in Nederland zet World Forum The Hague zich continu in om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met de nieuwe samenwerking met Van der Linde Catering wordt deze missie naar een hoger niveau getild.

Van der Linde Catering + Evenementen staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben zij bewezen een sterke partner voor GL events en het World Forum The Hague te zijn voor zowel lokale als internationale evenementen van topniveau. Van de Nuclear Security Summit in 2014 met 58 wereldleiders tot de exploitatie van het Nederlands paviljoen tijdens de World Expo 2020 in Dubai. Vanaf heden zullen zij alle exclusieve cateringdiensten verzorgen in World Forum The Hague. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een internationale conferentie of een theatervoorstelling, de gasten kunnen rekenen op een ongeëvenaarde culinaire ervaring die de essentie van het evenement weerspiegelt.

“De samenwerking met Van der Linde is een perfecte match voor World Forum The Hague”, aldus Marije Bouwman, Deputy General Manager, Director of Operations, Safety & Security van World Forum The Hague. “We delen een gezamenlijke passie voor het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten. Samen zullen we innovatieve en verrassende culinaire gerechten presenteren die de evenementen in World Forum The Hague naar nieuwe hoogten zullen tillen. Samen creëren we impact en laten we onvergetelijke herinneringen achter. Een succesvolle en gezonde samenwerking ligt in het verschiet!”

Van der Linde Catering + Evenementen heeft ruime kennis en ervaring die past bij de ambities van het World Forum The Hague. De sterke en stabiele organisatie van dit ruim 60 jaar oude familiebedrijf zorgt voor continuïteit en vernieuwing op het gebied van gezonde voeding, lokale inkoop en duurzame bedrijfsvoering voor de komende jaren. De centrale keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor voedselveiligheid en milieu en heeft zelfs een energielabel A+++++, waarbij voor 70% gebruik gemaakt wordt van zonne-energie. De culinaire invulling van gerechten voor onze gasten is gebaseerd op lokale ingrediënten en wereldse smaken met een sterk oog voor de smaakvolle vegetarische en veganistische recepten.

“Wij zijn enorm trots dat wij na een intensief tender proces zijn gekozen als cateringpartner voor de komende jaren. Het World Forum The Hague is een instituut met allure, een rijke historie en een prachtige toekomst in de internationale congres- en evenementenbranche. Daaraan willen wij graag onze bijdrage leveren. Wij werken vanuit de ambitie om samen met onze partners duurzame en creatieve cateringdiensten te bieden en impact te creëren met lokale inkoop, persoonlijke aandacht en een positieve beleving bij de gast. Wij kijken uit naar een succesvolle en gezonde samenwerking” aldus eigenaren Hans van der Linde en Robin van der Schuyt.

De samenwerking tussen World Forum The Hague en Van der Linde is officieel van start gegaan. Beide partijen zijn vol enthousiasme over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.