Safe & Secure: World Forum The Hague eerste congreslocatie ter wereld met Trulifi by Signify

• World Forum The Hague host de meest high-profile conferenties ter wereld
• Trulifi by Signify biedt een veilige, betrouwbare en high-speed verbinding voor bezoekers en deelnemers

Den Haag, Nederland – Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting en World Forum The Hague, leider in het hosten van high-profile conferenties, kondigen ‘s werelds eerste installatie van Signify’s Trulifi in een congreslocatie aan. Toekomstige bezoekers profiteren van een veilig, betrouwbaar en high-speed internetverbinding via lichtgolven in plaats van radiogolven. World Forum The Hague heeft veel high-level evenementen en conferenties van de wereld gehost, zoals de Nuclear Security Summit, World Press Freedom Conference en recentelijk de klimaattop, Climate Adaptation Summit 2021. De eerste installatie van Trulifi in biedt veel mogelijkheden voor de toekomst.

De inhoud van evenementen bij World Forum The Hague kan zeer gevoelig of confidentieel zijn. Daarom doen zij er alles aan om bezoekers en deelnemers ervan te verzekeren dat hun data altijd veilig is. Safety & Security is één van de speerpunten van World Forum The Hague en ze zijn met ruim 50 jaar ervaring koploper op dit gebied. Voorafgaand aan ieder evenement wordt bepaald welke maatregelen er worden ingezet en deze worden continue aangepast waar nodig.

Trulifi by Signify is de perfecte toevoeging, vergaderruimtes worden uitgerust met een zeer veilig, betrouwbaar en high-speed internet, met het gebruikersgemak van andere wireless oplossingen. LiFi is een draadloze technologie engebruikt in plaats van radiogolven, lichtgolven die ervoor zorgen dat het netwerk gelimiteerd blijft binnen een vergaderruimte. Met extra custom made encryptie en toegangssleutels kan dit nog specifieker gecontroleerd worden.

“Hoewel World Forum The Hague beschikt over een streng beveiligd WiFi netwerk, is een stijgend aantal klanten voorzichtig in het gebruik van WiFi door de groeiende aantal beveiligingslekken die we in het nieuws zien. Met Trulifi kunnen we onze high-level klanten een draadloze, veilige en betrouwbare internetconnectie bieden” zegt Marije Bouwman, Director of Operations, Safety & Security van World Forum The Hague.

“Wij zijn verheugd en trots dat World Forum The Hague kiest voor Trulifi by Signify. Dit illustreert hoe toepasbaar deze relatief nieuwe technologie van draadloze verbinding is voor congreslocaties wereldwijd. Met deze implementatie laten we zien hoe snel, veilig en betrouwbaar Trulifi is en hoe het opereert in het topsegment van de markt,” zegt Olivia Qiu, Chief Innovation Officer for Signify.

Meer informatie over Trulifi by Signify en de voordelen zijn hier terug te vinden.

Over Signify

Signify (Euronext: LIGHT) is de wereldwijde marktleider in verlichting voor professionals en consumenten en verlichting voor het Internet der Dingen. Onze Philips-producten, Interact geconnecteerde verlichtingssystemen en datagestuurde diensten zorgen voor bedrijfswaarde en transformeren het leven in huizen, gebouwen en publieke ruimten. In 2020 realiseerden we een omzet van EUR 6,5 miljard met ongeveer 38.000 medewerkers in meer dan 70 landen. We ontsluiten het buitengewone potentieel van licht voor een beter leven en een betere wereld. We hebben in 2020 CO2-neutraliteit weten te bereiken en behoren sinds onze beursgang in 2016 tot de Dow Jones Sustainability Index – in 2017, 2018 en 2019 werden we uitgeroepen tot Industry Leader. Nieuws van Signify is te vinden in de Newsroom, op Twitter, op LinkedIn en op Instagram. Informatie voor beleggers is te vinden op de pagina Investor Relations.