World Forum Studio

Nieuw bij World Forum The Hague: World Forum Studio. Een professionele en complete studio in één, of meerdere, van onze grootste zalen. Een plug-and-play concept, want de studio is inclusief setting, apparatuur en toegewijde crew.

Broadcast een live opname of een pre-recorded session in onze World Forum Studio. De Mississippi, één van onze grootste zalen is omgetoverd tot een professionele en complete studio. Boost de ROI van uw event, versterk uw merk of produceer content voor events of andere (marketing) doeleinden.

Het podium is confortabel en visueel aantrekkelijk ingericht, maar we kunnen de set-up altijd naar wens aanpassen. Om een dymanisch beeld te creëren en de aandacht van de kijker langer vast te houden maken wij gebruik van drie verschillende cameraposities. World Forum Studio is volledig ingericht en ready to use.

Meer studio’s nodig? World Forum heeft meerdere zalen beschikbaar die omgebouwd kunnen worden tot professionele studio. Met voldoende subzalen rondom de studio(‘s), bieden wij ook genoeg ruimte voor bijvoorbeeld redactie, techniek of pers.

Een digitaal event vraagt om een andere aanpak dan een live conferentie. Daarom werken wij samen met de beste creatieve, digitale experts. Zij kunnen u adviseren in branding, techniek en geluid maar denken ook graag mee over de content van uw programma.

World Forum Studio