Overslaan en naar de inhoud gaan
World Forum The Hague Theater

Parkeren

World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage. De garage bevindt zich aangrenzend aan World Forum, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent. De maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter.

Tarieven & Betaalopties
Voor de parkeergarage gelden de volgende standaard tarieven:
Per uur € 3,75
Dagkaart (12 uur) € 14,00

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de front office van World Forum of u kunt betalen bij de betaalautomaten in de parkeergarage (betalen per uur) met pinpas of creditcard. Contant betalen behoort niet tot de mogelijkheden.

Download hier de parkeervoorwaarden van World Forum.


Mindervaliden parkeerplekken
World Forum beschikt in de parkeergarage over elf mindervaliden parkeerplekken. Van deze plekken kunt u gratis gebruik maken indien u in het bezit bent van een gehandicaptenkaart. Indien u deze kaart toont bij de front office ontvangt u een gratis uitrijkaart. Deze parkeerplekken bevinden zich in parkeergarage deel A, waarvan de ingang zich bevindt aan het Churchillplein.

E-laadpunten
In de parkeergarage (deel A) van World Forum bevinden zich twee E-laadpunten voor elektrische auto’s. De vergoeding gaat d.m.v. het gebruik van een pasje van CIR, Centraal Interoperabiliteit Register. Het starttarief voor dit elektrisch tanken is € 0,50. De verdere kosten zijn € 0,30 per Kilo Watt Hour.

UIT-JE AUTO
World Forum is één van de locaties in Den Haag die meewerkt aan het initiatief UIT-JE AUTO. Bezoekers kunnen bij World Forum parkeren tijdens het zomerseizoen. Voor bezoekers die een dagje naar Scheveningen of Den Haag gaan, kan parkeren bij World Forum aantrekkelijk zijn. De zekerheid van een gereserveerde parkeerplaats geeft u rust en comfort. Met een online reservering van een taxi of HTM-dagkaart is het vervoer naar uw uiteindelijke bestemming compleet. Download de UIT-JE-AUTO app voor de laatste up-date informatie omtrent de parkeermogelijkheden bij World Forum of bezoek de website www.uitjeauto.nl Let op: Uw parkeerplek is alleen online en vooraf te reserveren.

Bent u op zoek naar parkeerplaatsen voor eigen gebruik, uw medewerkers of bezoekers? Dan heeft World Forum The Hague de oplossing voor u! Neem contact op voor de mogelijkheden met Nanet Kunst: nanet.kunst@worldforum.nl