Overslaan en naar de inhoud gaan
Night Fever

NIGHTS ON BROADWAY

Na de compleet uitverkochte avond in het World Forum Theater vorig jaar komt Night Fever opnieuw naar Den Haag met ‘Nights on Broadway’: een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van LED walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten. Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa.  Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More 'More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and Specks,’ ‘Words’ en ‘To Love sSomebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

De avond wordt afgesloten met een afterparty in de foyer.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Wil je meer informatie over deze theatershow? Bekijk dan de website of krijg een eerste indruk van de show door de tourvideo