Overslaan en naar de inhoud gaan
R.evolution of Events

R.evolution of Events

World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (14.00-17.00) een inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.
World Forum The Hague

Nieuwe unieke mix bij World Forum The Hague van vitaliteit, zilte zeelucht, positieve energie en goede voeding.

Per mei 2018 introduceert World Forum The Hague hét vitaliteitsprogramma voor congressen in Nederland. Het doel is om congresbezoekers van het Haagse World Forum de gezonde levensstijl voort te laten zetten tijdens een congres, of om er juist hier mee van start te gaan.
World Forum The Hague

World Forum The Hague, op weg naar IMEX 2018

Ons team van World Forum The Hague zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op IMEX 2018! Meet our Sales Managers en General Manager.
World Forum The Hague

ICT&Health World Conference in World Forum The Hague

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in World Forum The Hague. De conferentie verwelkomt naar verwachting ruim 1500 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg.
The Hague

Den Haag versterkt haar positie als MICE-bestemming

De economische resultaten van 2017 laten zien dat de populariteit van Den Haag als MICE-bestemming toeneemt, zo blijkt uit een rapport van The Hague Convention Bureau (THCB). In het rapport presenteert THCB haar middellange en lange termijn strategie om van Den Haag de tweede congresstad van Nederland te maken. De organisatie bouwt hiermee voort op eerder behaalde successen in de internationale congresmarkt. 
Stop TBC World Forum

Haagse bezienswaardigheden lichten op voor Wereld Stop Tuberculose Dag

Afgelopen weekend verlichtte Den Haag haar kenmerkende gebouwen in het rood om aandacht te vragen voor de strijd tegen Tuberculose (TB), als deel van een wereldwijd initiatief dat jaarlijks op 24 maart plaatsvindt. Wereld Stop Tuberculose Dag is een samenwerking tussen het Stop TB Partnership en de World Health Organisation (WHO).
Brexit Event World forum

Het aftellen is begonnen. Nog een jaar tot de Brexit.

Het aftellen is nu echt begonnen. Op 29 maart aanstaande is het exact één jaar voor het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Om te zorgen dat bedrijven starten met hun voorbereidingen en om praktische tips te geven organiseert de NBCC in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en MKB-Nederland een speciaal NBCC Brexit Forum Event. Pers is van harte uitgenodigd bij dit evenement aanwezig te zijn.
World Forum Vijftig Jaar

Vijftig Jaar Nederlands Congresgebouw-World Forum 1969-2019

Exact 49 jaar geleden opende het Nederlands Congresgebouw in het bijzijn van Prins Bernhard, op 14 maart 1969. Paul van Vliet zong hier: Toute La Haye est là in het fonkelnieuwe Congresgebouw. Vanaf vandaag gaan wij een jaar lang vieren dat wij op 14 maart 2019 vijftig jaar zullen bestaan.
De Koekfabriek en World Forum The Hague

Overeenkomst tussen De Koekfabriek en World Forum The Hague is de eerste stap naar het openen van een Haagse vestiging

De Koekfabriek en World Forum The Hague zijn een samenwerking aan gegaan. Vanaf nu worden de koekjes bij World Forum The Hague gemaakt door De Koekfabriek. Koek van De Koekfabriek is niet alleen vers en overheerlijk, maar ook nog eens sociaal. De koek wordt namelijk gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Feest aan Zee

Den Haag lanceert nieuwe campagne ‘Feest aan Zee’

Ter ere van de 200e verjaardag van de Haagse badplaats Scheveningen lanceren de gemeente Den Haag en The Hague Marketing Bureau de nieuwe campagne Feest aan Zee.
THIMUN World Forum The Hague

Koning opent 50e editie the Hague International Model United Nations

Zijne Majesteit de Koning opent maandagmiddag 29 januari 2018 de 50e editie van The Hague International Model United Nations (THIMUN) conference in het World Forum in Den Haag.
World Forum The Hague

European Meetings & Events Conference 2019 in World Forum The Hague

MPI Nederland maakte gisteren op het SITE + MPI Global Forum in Rome bekend dat het jaarlijks Europees MPI-congres in februari 2019 naar Nederland komt. De European Meetings and Events Conference (EMEC) zal van 9 tot 12 februari 2019 plaatsvinden in World Forum The Hague, met side programs in andere steden.
World Forum The Hague LED

World Forum The Hague, een nieuw LED scherm en logo!

Something old, something new, something borrowed, something blue….. Met een geleende kraan hebben we op ons bijna 49 jaar oude (blauwe) gebouw  een splinternieuw LED scherm geplaatst. Daarnaast is ons nieuwe logo op ons gebouw geplaatst. Op het NEXT Chapter Event, op 13 december 2017, hebben we deze naam officieel gelanceerd.
Adjiedj Bakas in World Forum The Hague

Trendwatcher Adjiedj Bakas lanceert zijn nieuwe boek in samenwerking met World Forum The Hague: “Megatrends Events”

Op 13 december 2017 werd in World Forum The Hague een geheel nieuw boek gelanceerd voor en door de evenementen industrie met als titel: Megatrends Events, we’ll never stop meeting, but how? Een boek vol met trends en ontwikkelingen die in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen in de (inter)nationale evenementen industrie.
World Forum The Hague

World Forum The Hague en Gemeente Den Haag heropenen World Forum na investering van 28 miljoen euro

World Forum The Hague (voormalig World Forum) en Gemeente Den Haag heropenen op 13 december 2017 de grootste congres- en evenementen locatie van Den Haag na jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen. Het evenement op 13 december 2017 heet The Next Chapter, inspelend op dit volgende nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het oude Nederlandse Congresgebouw.