Overslaan en naar de inhoud gaan
ABBA Gold

ABBA Gold - The Concert Show

Belangrijke mededeling met betrekking tot ABBA Gold

Namens de organisator van Abba Gold - The Concert Show moeten wij u helaas laten weten dat de show op 11 november in World Forum Theater te Den Haag niet door gaat wegens technische / productionele redenen.

Het concert wordt verplaatst naar zondag 12 mei 2019 om 20.00 uur in het World Forum Theater. Uw huidige tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Mocht u niet in de gelegenheid om het concert op 12 mei 2019 bij te wonen, dan vernemen wij dit graag voor 11 november telefonisch op 088-011 2629 (op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur).

Onze excuses voor het ongemak.

Having the time of your life!
Een spectaculaire show vol onvergetelijke songs van een van de meest succesvolle bands ter wereld. Na optredens in meer dan twintig landen komt de fantastische ABBA groep weer naar World Forum! Speciaal geselecteerde musici en zangers brengen de grootste ABBA-hits ten gehore, zoals Waterloo, Fernando, Voulez vous en Super trouper. In overleg met de ABBA-leden zijn de arrangementen zodanig aangevuld dat de muziek nog voller en kleurrijker klinkt dan voorheen.

De band brengt ook de laatste nieuwe songs van de nieuwste Mamma Mia film en werkt aan de allernieuwste ABBA titels van de originele band!

Samen met een authentieke unplugged uitvoering van enkele nummers en een prachtige video- en lichtshow is deze bijzondere belevenis compleet: de ABBA-feeling is still alive!
 

Tickets zijn te bestellen hieronder of bij alle Primera winkels!

Bestel hier uw tickets!