Overslaan en naar de inhoud gaan
A Symphonic Tribute to Pink Floyd

A Symphonic tribute to Pink Floyd – for War Child

Op 15 juni 2019 gaat het dak er weer af, ‘The Pink Floyd Sound’ geeft samen met ‘The Hague Youth Symphony Orchestra’ en 'Popkoor Prestige Pro' een uniek Symphonic Tribute Concert in World Forum The Hague. Net als bij het Symphonic Tribute Concert in 2016, is 10% van de omzet - vóór aftrek van de kosten - bestemd voor War Child. In 2016 heeft dit ruim € 6.000 opgeleverd.

Na het succesvolle concert in 2016 werd de vraag voor nog een concert steeds groter; Het heeft even geduurd, maar in juni dit jaar is het weer zo ver. Deze keer is de tribute band 'The Pink Floyd Sound’ het grote middelpunt van de avond. De band wordt ook deze keer ondersteund door een fantastisch orkest, bestaande uit circa 75 enthousiaste muzikanten onder leiding van Marcel Geraeds en het Popkoor Prestige Pro. Samen maken ze er een groot feest van!

Een wens van velen gaat in vervulling met de integrale en originele uitvoering van het album ‘Atom Heart Mother’ (Suite), compleet met koor en orkest. Dit is nog nooit in Nederland live uitgevoerd, dus genoeg reden om te komen. Daarnaast ontbreken de populairste liedjes van de band natuurlijk niet. Het concert wordt uitgevoerd met subliem geluid en een overweldigende licht- laser- en videoshow. Alle herkenbare elementen van de originele songs blijven met groot respect behouden. De magische samensmelting van al deze elementen is wat de muziek van Pink Floyd mede zo aangrijpend maakt.

Vóór aanvang van het concert, en in de pauze is in de foyer een uitgebreide collectie te zien van het 'Pink Floyd museum'. Deze collectie is beschikbaar gesteld door Pink Floyd Fans Nederland.

Bestel uw kaarten hier: https://www.ticketmaster.nl/event/a-symphonic-tribute-to-pink-floyd-tickets/234341