Overslaan en naar de inhoud gaan
Vijftig Jaar World Forum

50 jaar World Forum The Hague op Haags UIT Festival

di, 08/28/2018 - 14:50

Op zondag 2 september 2018 staat World Forum The Hague wederom op het Haagse UIT Festival in Den Haag. Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor het congresgebouw en theater. Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag en wordt gelanceerd op het UIT Festival.

Festival TIJD wordt speciaal georganiseerd om de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met het gebouw nog één keer samen te brengen in het voormalig Nederlands Congresgebouw. Deze dag zal er een festival zijn met activiteiten voor het hele gezin. Daarnaast is er een muziekshow met onder andere Paul van Vliet, jazz en De Règâhs (€5,50 + €0,50 service kosten). Vijftig jaar geleden opende Paul van Vliet het gebouw en zong ‘Toute La Haye est là. Op deze speciale dag zal hij wederom zingen op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, een grootse gebeurtenis! Ook zal er weer jazz door ons gebouw klinken, iets waar velen op hebben gewacht. Op het UIT Festival geeft World Forum tien toegangskaarten weg voor dit jubileum op 16 maart 2019 via een leuke winactie.

Dit seizoen heeft World Forum Theater tevens meerdere top producties staan met onder andere Paw Patrol, Smurfen de Musical, Star Wars Symphony Orchestra en The Addams Family. De griezelig hilarische musical The Addams Family wordt een waar spektakel met sterrencast, live orkest en prachtige decors. U zult genieten van deze griezelige familievoorstelling met onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuipers. U kunt uw kaarten op het UIT Festival direct kopen bij onze stand op het Lange Voorhout met een leuke korting, wees er dus snel bij! Deze korting is exclusief voor bezoekers van het UIT festival en via de online verkoop niet van toepassing.

Meer informatie: www.vijftigjaarworldforum.nl/festivaltijd

 

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina en meld u aan voor ons Facebook evenement