Overslaan en naar de inhoud gaan

News

Trendwatcher Adjiedj Bakas lanceert zijn nieuwe boek in samenwerking met World Forum The Hague: “Megatrends Events”

Op 13 december 2017 werd in World Forum The Hague een geheel nieuw boek gelanceerd voor en door de evenementen industrie met als titel: Megatrends Events, we’ll never stop meeting, but how? Een boek vol met trends en ontwikkelingen die in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen in de (inter)nationale evenementen industrie.
World Forum The Hague

World Forum The Hague en Gemeente Den Haag heropenen World Forum na investering van 28 miljoen euro

World Forum The Hague (voormalig World Forum) en Gemeente Den Haag heropenen op 13 december 2017 de grootste congres- en evenementen locatie van Den Haag na jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen. Het evenement op 13 december 2017 heet The Next Chapter, inspelend op dit volgende nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het oude Nederlandse Congresgebouw.
Ready for the Next Chapter?

Ready for The NEXT Chapter in World Forum The Hague

World Forum The Hague (voormalig World Forum) en Gemeente Den Haag heropenen 13 december 2017 de grootste event venue van Den Haag na jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen. Met een nieuwe expo zaal en diverse andere ontwikkelingen is World Forum nu klaar voor het volgende hoofdstuk.

Theater Calendar

World Forum The Hague Theater West Side Story

West Side Story

Den Haag
>
Zestig jaar na de wereldpremière keert de klassieke Broadway musical West Side Story voor slechts vier weken terug naar Nederland. Vanaf de eerste noot tot de laatste adem is West Side Story wereldwijd een van de meest geliefde musicals en een van de grootste liefdesverhalen aller tijden.

Danceperados of Ireland

Danceperados of Ireland
>
A magical Irish journey! Beleef de magie van Ierland tijdens deze unieke Ierse dans en muziekshow die compleet live wordt opgevoerd. De ‘Danceperados of Ireland’ nemen u tijdens deze show vol uitbundige muziek en dans, terug naar de oorsprong van de Ierse stepdance die miljoenen mensen heeft geïnspireerd en Ierland en haar cultuur wereldwijd in de schijnwerpers heeft gezet.
Philippe Geubels: Bedankt voor Alles

Philippe Geubels - Bedankt voor Alles

World Forum Theater
>

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedy-podium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde.

Banner Website West Side Story ENG.png

 

 

 

 

KEY FOCUS AREAS_1.png

            

USP World Forum The Hague.png