Overslaan en naar de inhoud gaan
  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

News

Vijftig Jaar World Forum

Wethouder de Mos ontvangt 20 miljoenste bezoeker World Forum The Hague

Op zaterdag 19 januari 2019 heeft World Forum The Hague de 20 miljoenste bezoeker van de congreslocatie verwelkomd. Na afloop van de show ‘Nights on Broadway – A Tribute to the Bee Gees’ werd Herre Roelevink uit Den Haag ten overstaan van een uitverkochte zaal in het zonnetje gezet door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf.
IBTM

World Forum The Hague @ IBTM

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren, daarnaast biedt deze locatie exclusiviteit

Groen op weg: World Forum The Hague kiest Kona

World Forum mag de weg op met een van de eerste en splinternieuwe 100% elektrische Hyundai Kona Electric. De afgeleverde Kona stond op de boot met Kona Electric’s welke zijn binnengekomen in Nederland via de haven van Rotterdam.

 

Theater Calendar

World Forum 50 jaar

Festival TIJD!

World Forum The Hague
Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag.
Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

World Forum Theater
>
Ted Neeley terug in Jesus Christ Superstar. In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973  - komt terug en is vanaf april te zien.
The Hollies

The Hollies

World Forum Theater
The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution.