Overslaan en naar de inhoud gaan
  • World Forum The Hague

    World Forum The Hague, event venue located in the city of The Hague

  • Largest auditorium of The Netherlands

    Largest auditorium of The Netherlands

  • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

News

Vijftig Jaar World Forum

50 jaar World Forum The Hague op Haags UIT Festival

Op zondag 2 september 2018 staat World Forum The Hague wederom op het Haagse UIT Festival in Den Haag. Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor het congresgebouw en theater. Op 16 maart 2019 viert World Forum haar 50 jarig bestaan. Tientallen jaren aan top producties en internationale congressen zorgen voor een rijke historie. Dit viert het gebouw graag samen met u! Het evenement Festival TIJD is het jubileum van World Forum op 16 maart 2019 voor de stad Den Haag en wordt gelanceerd op het UIT Festival.
R.evolution of Events

R.evolution of Events

World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (14.00-17.00) een inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven.
World Forum The Hague

Nieuwe unieke mix bij World Forum The Hague van vitaliteit, zilte zeelucht, positieve energie en goede voeding.

Per mei 2018 introduceert World Forum The Hague hét vitaliteitsprogramma voor congressen in Nederland. Het doel is om congresbezoekers van het Haagse World Forum de gezonde levensstijl voort te laten zetten tijdens een congres, of om er juist hier mee van start te gaan.

 

Theater Calendar

Kunal

Kunal Ganjawala

World Forum Theater
De Indiase superster Kunal Ganjawala komt naar Den Haag! Kunal Ganjawala begon zijn reis in de Indiase muziekindustrie in 2004 en zijn grote debuut (2004) kwam met 'Bheege Honth Tere' uit de film Murder.
World Forum Theater Smurfen

Smurfen de Musical

World Forum Theater
Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 is het eindelijk zo ver: voor 1 maand komt de internationale productie naar Nederland en België.
The Star Wars Suite

The Star Wars Suite

World Forum Theater
Meer dan 150 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films.