Overslaan en naar de inhoud gaan
  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The King Willem-Alexander, The Largest auditorium of The Netherlands

  • The Atrium of World Forum is connecting all areas!

News

Lancering unieke foodconcepten ‘Vitaliteit tijdens congressen’ op R.evolution of events in World Forum The Hague

De officiële lancering van het programma ‘Vitaliteit op congressen’ heeft op 14 maart plaatsgevonden tijdens R.evolution of events in World Forum The Hague. De speciale vitale menu’s zijn samengesteld door drs. Richard de Leth, Maître Frederic en World Forum The Hague.

World Forum The Hague brengt jazz terug ‘in the building’

Op 16 maart 2019 gaat er iets speciaals gebeuren! Er zal weer jazz door World Forum The Hague klinken. Er zullen in de grote zaal (King Willem-Alexander), in de Atlantic en op diverse andere plekken in World Forum jazz optredens zijn ter ere van het vijftig jarig bestaan van de Haagse congreslocatie.

World Forum The Hague en Omniversum samen terug in de tijd

Op 16 maart 2019 staat er iets moois te gebeuren in de Internationale Zone van Den Haag. Omniversum en World ForumThe Hague bundelen de krachten en nemen de bezoekers mee op een mooie dag vol muziek en film.

 

Theater Calendar

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

World Forum Theater
>
Ted Neeley terug in Jesus Christ Superstar. In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973  - komt terug en is vanaf april te zien.
The Hollies

The Hollies

World Forum Theater
The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren 60. Hun steeds stijgende, onderscheidende harmonieen, de briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution.
ABBA Gold

ABBA Gold - The Concert Show

World Forum Theater
Having the time of your life!!! Een spectaculaire show vol onvergetelijke songs van een van de meest succesvolle bands ter wereld. Na optredens in meer dan twintig landen komt de fantastische ABBA groep weer naar World Forum!