GL events blijft gemobiliseerd

Beste vrienden, klanten en partners,

Alle Franse burgers en bedrijven worden geconfronteerd met een ongekende wereldwijde gezondheidscrisis. De GL events Group neemt – en zal dat in de toekomst blijven doen – de nodige maatregelen om met deze voortdurend veranderende situatie die gelinkt is aan de verspreiding van het coronavirus – COVID-19, in lijn met het advies van de gezondheidsorganisatie en overheid, om te gaan.

Momenteel zorgen wij voor de continuïteit van ons bedrijf en bereiden wij ons actief voor op het einde van de crisis, zowel in Frankrijk als daarbuiten. Al onze teams staan tot uw beschikking en zullen steun blijven verlenen tijdens deze moeilijke periode en daar waar mogelijk de gevolgen verzachten.

Dit betekent dat wij onze werkmethodes aanpassen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen en de kwaliteit van onze services te waarborgen. Daarom werken alle medewerkers, tot nader order, vanuit huis door middel van de benodigde communicatietechnologie. In het geval dat er operationele werkzaamheden plaatsvinden op onze evenementenlocaties zullen alle nodige maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en dienstverleners te garanderen genomen worden.

Alle medewerkers, en vooral uw normale sales contactpersoon, ondersteund door het General Management, zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en verzoeken te behandelen. Wees gerust dat we actief gemobiliseerd en volledig betroken blijven tijdens deze complexe wereldwijde crisis.

Olivier Ginon, Chairman