Stuart Payne

Business Development Manager Associations

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Stuart Payne en ik bekleed de functie Business Development Manager Associations Market op de afdeling Business Development Management.

Ik ben trots op…

World Forum representeert zo veel meer dan ‘gewoon’ een venue. Als team geeft het ons een trots gevoel als wij de hoogste kwaliteit aan onze gasten kunnen leveren. Persoonlijk vind ik niks leuker dan de kwaliteit voor elke klant weer een beetje verhogen, startende met een idee die je tot het einde van het evenement uitdraagt. Zien hoe een evenement zich ontwikkelt en elke dag iets nieuws leren geeft mij zo veel tevredenheid. Dit was ook zeker het geval tijdens de Honeywell Users Group, Europe, Middle East, and Africa (HUG EMEA) 2019. Bekijk ook vooral de eventstory van Honeywell voor het eindresultaat.

Mijn mooiste herinnering…

Mijn eerste bezoek aan World Forum was een gedenkwaardige. Omdat ik zelf uit de horeca, vergader- en evenementenindustrie kom had ik de eer om R.evolution of events te bezoeken, een evenement met honderden experts uit de evenementenbranche. De gehele Nederlandse evenementenindustrie kwam samen en werd geïnspireerd door de Experience Zone, Power talks en een live show over trends & technologie, marketing, innovatie & creativiteit en het vormgeven van een evenement. Doordat ik zo geïnspireerd raakte door het evenementen en het gebouw maakte ik een afspraak met het World Forum team en informeerde hen over mijn interesse om samen te werken.