Skip to main content
World Forum The Hague

F&B Supervisor Ontbijtrestaurant 

Wed 23/10/2019 - 09:48

World Forum in Den Haag per direct op zoek naar een: Supervisor Ontbijtrestaurant voor ons Pangea restaurant.

Dit betreft een fulltime functie voor iemand met een groot gevoel voor gastvrijheid en dienstbaarheid. Iemand die meedenkt en eigen inzichten ontplooit. Het is een uitdaging om te zorgen dat iedere gast van zijn verblijf geniet en tevreden is. Daarbij is het niet alleen een veelzijdige, maar zeker ook een verantwoordelijke functie.

Restaurant Pangea is gevestigd in het World Forum The Hague en verzorgt het ontbijtbuffet voor de gasten van het aangrenzende Novotel Den Haag World Forum met 216 hotelkamers. 
 
Omschrijving 

De Supervisor Ontbijtrestaurant is onderdeel van het Food & Beverage team (F&B). De F&B afdeling bij World Forum bestaat uit een compact, vast team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inkoop, verkoop, planning en uitvoer van alle F&B activiteiten (tijdens evenementen).

Als Supervisor Ontbijtrestaurant zorg je ervoor dat het ontbijt elke dag op rolletjes loopt en dat het restaurant met het buffet altijd tiptop in orde zijn. Je doet bestellingen zodat we voldoen aan de ijzeren voorraad en je bent onder andere verantwoordelijk voor ontvangst van de gasten, het assortiment, de inrichting, hygiëne, planning en het functioneren van (inhuur) medewerkers tijdens het ontbijt en in de keuken. Het maken en wegbrengen van de roomservice orders behoord ook tot je taken. 
 
Je zorgt ervoor dat we altijd voldoen aan de gestelde eisen, zoals continuïteit in de verzorging en dienstverlening. Er wordt van je verwacht dat je stressbestendig bent en dat je onverwachte zaken perfect weet op te lossen. Het behalen van targets op zowel financieel als gastvrijheidsgebied moet je van nature gemakkelijk af gaan. Daarbij horen ook de financiële administratie en het bewaken van de marges.

World Forum staat voor hoge kwaliteit en gastvrijheid, dit kun je alleen waarmaken als je oog hebt voor detail en passie voor je vak. Wij zoeken iemand die graag verwachtingen overtreft en die continue bezig is met het verbeteren en innoveren van zowel het assortiment als het product.

Profiel

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Stressbestendig;
  • Perfectionistisch; 
  • Teamplayer;
  • Enthousiast en overtuigend;
  • Op en top gastheer / -vrouw;
  • Fulltime beschikbaar en stelt zich flexibel op ten opzichte van werktijden en taken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige baan bij deze toonaangevende evenementenlocatie? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar hrm@worldforum.nl. Vermeldt de functie bij je sollicitatie.