Skip to main content
World Forum The Hague

F&B Partymanager

Tue 23/07/2019 - 15:01

World Forum The Hague zoekt een F&B Partymanager ter uitbreiding van het team.

World Forum (Den Haag) is één van de grootste evenementen locaties van Nederland, gelegen in Den Haag, de stad van Vrede en Recht. Er vinden (internationale) zakelijke conferenties, congressen, expo’s en publieke evenementen op het gebied van cultuur en entertainment plaats. Dit alles op topniveau. World Forum heeft zo’n 75 medewerkers in dienst en is een platte organisatie. De Food & Beverage (F&B) afdeling bij World Forum bestaat uit een compact service team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inventarisatie, advisering, inkoop, verkoop, planning, coördinatie en uitvoer van de Food & Beverage tijdens evenementen. Voor evenementen wordt F&B op maat ingekocht bij verschillende cateraars en wordt er extern personeel ingezet. 

De Partymanager is bij congressen, conferenties, beurzen, musicals en concerten het representatieve aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, bezoekers, toeleveranciers en medewerkers. Dit betreft een fulltime functie voor iemand die van aanpakken houdt. Daarbij is het niet alleen een veelzijdige, maar gezien het karakter, de inhoud en de compliciteit van de (internationale) events in World Forum zeker ook een verantwoordelijke functie. De F&B is een zeer belangrijk onderdeel van ieder evenement.

Als Partymanager zorg je ervoor dat het evenement tot in de puntjes is voorbereid, je verzorgt de opbouw (inclusief inhuurmaterialen) en je plant, instrueert en coördineert (flex) medewerkers. Dit samen doe je samen met het team van eerste medewerkers. Er wordt van je verwacht dat je uitdagingen in de voorbereidingen en onverwachte zaken tijdens het evenement perfect weet op te lossen. Na afloop van het evenement zorg je voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van de afbouw en bent verantwoordelijk voor de administratie. Je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de evenementen branche en weet dit goed te onderhouden. Dit alles is gerelateerd aan Food & Beverage. 

Profiel

World Forum staat voor hoge kwaliteit en gastvrijheid, dit is alleen uit te dragen als je oog hebt voor detail en passie hebt voor je vak. Wij zoeken iemand die professionaliteit uitstraalt en die door geruisloze aansturing, samen met een team van gastvrijheidsmedewerkers, de verwachtingen van de opdrachtgevers en bezoekers weet te overtreffen. Hierbij is het belangrijk dat je goed georganiseerd bent en aandacht besteedt aan coaching en ontwikkeling van medewerkers. 

World Forum moet erop kunnen vertrouwen dat je “tailor made” evenementen tot in de puntjes hebt voorbereid en gaat uitvoeren, deze kennen een grote diversiteit met deelnemersaantallen tussen de 10 en 5.000. 

Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste collega die:
•    Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
•    Minimaal 3 jaar ervaring heeft in een evenementenomgeving met soortelijke taken;
•    Een gesprekspartner is op niveau;
•    Een opbouwer en teamplayer is;
•    Enthousiast en overtuigend is;
•    Op en top gastheer / -vrouw is;
•    Fulltime beschikbaar is en zich flexibel opstelt ten opzichte van werktijden en taken;
•    Uitstekende beheersing heeft van Nederlands en Engels in woord & geschrift;
•    Woonachtig in de omgeving van Den Haag.

Solliciteren op deze mooie functie? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar hrm@worldforum.nl (vermeld bij je sollicitatie: F&B Partymanager).