Skip to main content
World Forum The Hague

F&B Eerste Medewerker/Shiftleader

Mon 05/08/2019 - 15:14

Wij zoeken per direct een: F&B Eerste Medewerker/Shiftleader 32- 40 uren contract.

World Forum The Hague is één van de grootste evenementen locaties van Nederland, gelegen in Den Haag, de stad van Vrede & Recht. Er vinden (internationale) zakelijke conferenties, congressen, expo’s en publieke evenementen op het gebied van cultuur en entertainment plaats. Dit alles op topniveau. World Forum heeft zo’n 75 medewerkers in dienst en is een platte organisatie. De Food & Beverage (F&B) afdeling bij World Forum bestaat uit een compact service team dat verantwoordelijk is voor de informatieverstrekking, inventarisatie, advisering, inkoop, verkoop, planning, coördinatie en uitvoer van de Food & Beverage tijdens evenementen. Voor evenementen wordt F&B op maat ingekocht bij verschillende cateraars en wordt er extern personeel ingezet. 

Als Eerste medewerker F&B ben jij het eerste aanspreekpunt van onze Partymanagers. Tijdens een evenement ben jij verantwoordelijk voor een gedeelte van het evenement waarbij jij jouw team instrueert, coördineert en aanstuurt.  Jij werkt zelfstandig en jij houdt van teamwork!  Zo verwelkom je bij het ontvangst de gasten en kunnen zij tijdens de breaks bij jou terecht, uiteenlopend van een eenvoudige lunch tot een “sit-down” of “walking dinner”. Binnen World Forum The Hague vinden verschillende activiteiten met bezoekersaantallen variërend tussen de 10 tot 5.000 plaats. Kortom, een dynamische omgeving waardoor geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn! 

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen de hospitality branche en zou je graag verder willen ontwikkelen op het gebied van leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent flexibel inzetbaar ten opzichte van werktijden en taken;
  • Je hebt een gastgerichte, open houding die jouw gasten doet laten verbazen;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag.

Kan jij de bovenstaande vragen beantwoorden met “JA” dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden:

  • Een werkplek op een van de grootste en mooiste evenementenlocaties van Nederland;
  • Een flexibel 32 - 40 uurscontract;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen.

Solliciteren? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar Steven van Anken (steven.vananken@worldforum.nl). Vermeld bij je sollicitatie: Eerste medewerker F&B.