Zondagochtendconcert

Wiener Tradition

Aanvang:
26 sep 2021 11:00 uur

Wiener Tradition

Na lange tijd en op veler verzoek terug komen zij heel graag weer een prachtige zondagochtend voor u verzorgen! Wiener Tradition neemt in kleurige kostuums haar gasten mee door Operetteland van weleer. Naar de sferen van de parken, terrassen en koffiehuizen van het oude Wenen en Budapest.
De fantastische sopraan Angelique Wardenier werkte tien jaar bij de Hoofdstad Operette en in 1988 was zij winnares van het tv-programma Una Voce Particolare. Naast vele operetterollen zong zij ook diverse musicalrollen. Inmiddels speelt zij ruim 10 seizoenen de rol van opera-zangeres Irina Mutsikova bij Opera della Casa. De charmante tenor Henk Kreukniet studeerde aan het conservatorium van Maastricht. Hij speelde in Europa in tal van operaproducties. Ook kunt u deze ochtend in dit ensemble genieten van de meesterlijke pianist Jack de Bie, de virtuoze Hongaarse violist Ernö Oláh, Sylvia Maessen op contrabas en Gert Wantenaar op accordeon.
Dit belooft een ochtend te worden vol prachtige operettemuziek!

Bestel uw kaarten hier via de website van Zondagochtendochtendconcerten.

Er wordt voor dit concert gebruik gemaakt van het Corona Toegangsbewijs. Dit betekent dat u om toegang te krijgen tot het concert een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs moet kunnen overhandigen. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs