Simply... the best of Tina Turner Feat: Nurlaila Karim!

28 & 29 december 2023

Aanvang:
28 dec 2023 20:00 uur
29 dec 2023 20:00 uur

Simply... the best of Tina Turner Feat: Nurlaila Karim!

Simply… the best of Tina Turner Feat: Nurlaila Karim

Stap binnen in de wervelende wereld van de Queen of Rock’Roll: Tina Turner en herbeleef haar grootste hits met niemand minder dan Nurlaila Karim als leadzangeres van deze grootse show!

Samen met haar negenkoppige showband inclusief backingvocals en natuurlijk de onmiskenbare danseressen, zorgen zij voor een energiek spektakel in ‘Simply The Best of Tina Turner’.

Nurlaila haar vertolking in de hitmusical ‘Tina’ in het Beatrix Theater te Utrecht werd lovend ontvangen en de musical trok meer dan 200.000 bezoekers. Nu schittert ze in deze grandioze nieuwe concertshow die door het gehele land te zien zal zijn, met een groots showdecor, vette visuals en betoverend licht!

De legendarische Tina Turner, bekend om haar krachtige stem en energieke optredens, is onlangs overleden, maar haar muzikale erfenis leeft voort. En wie anders dan de “number one Tina Performer” Nurlaila Karim zou de rol van leading lady op zich kunnen nemen in deze adembenemende muzikale productie, waarin de tijdloze hits van Tina Turner volledig tot hun recht komen?

Tina Turner is met tweehonderd miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld! Een paar van haar grootste NPO 2 Top 2000-hits zijn onder andere: Proud Mary, The Best, Tonight, River Deep Mountain High én Private Dancer.

Kom met de Kerst óók naar het World Forum om te genieten van ‘Simply The Best of TINA TURNER!’

Duur show: 50 minuten voor de pauze, 50 minuten na de pauze
Pauzedrankje inclusief