Nou lekker dan

Aanvang:
21 apr 2022 20:00 uur
22 apr 2022 20:00 uur
23 apr 2022 20:00 uur

Prijzen: €39.55

Vanwege de voortdurende beperkingen die ons door het Corona-virus worden opgelegd, zien wij ons helaas genoodzaakt de in mei 2021 geplande voorstellingen van Hans Teeuwen ‘Nou Lekker Dan’  in het World Forum Theater in Den Haag nogmaals te verplaatsen. We richten ons nu op april 2022 in de sterke hoop dat we dan echt weer volop kunnen spelen! Je huidige tickets  blijven geldig voor de nieuwe datum. We verheugen ons erop je dan in het World Forum Theater in Den Haag te mogen verwelkomen.

We vinden het ontzettend jammer dat de voorstellingen niet door kunnen gaan, maar de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers staat voor ons voorop en ook wij doen wat we kunnen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We hopen op uw begrip voor de grote impact die dit besluit ook op de organisatie met zich meebrengt en voor deze noodmaatregel. De coronacrisis is een uitzonderlijke situatie die grote gevolgen heeft voor de gehele culturele sector. We wensen u voor nu een mooie zomer en zien u heel graag in het nieuwe jaar!

Nou lekker dan. Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Op 11 maart 2020 start de nieuwe theatertour. Teeuwen is tot en met november 2020 met zijn programma ‘Nou Lekker Dan’ te zien in de theaters in Nederland en België. Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour van ‘Echte Rancune’. De voorverkoop voor ‘Nou Lekker Dan’ start op maandag 3 februari om 10:00 uur en zijn vanaf dan verkrijgbaar via de website van World Forum The Hague.

Nou lekker dan
De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed, maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af. Er is dus geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving, maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

Hans Teeuwen
In 2011 stond Teeuwen op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma ‘Echte Rancune’, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij ‘Echte Rancune’ voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met ‘Real Rancour’ door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.