MAMMA MIA!

Aanvang:
16 feb 2024 20:00 uur
17 feb 2024 14:30 uur
17 feb 2024 20:00 uur
18 feb 2024 14:00 uur

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Soraya Gerrits e.v.a.

De muziek van ABBA is weer helemaal ‘in the picture’, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de musical MAMMA MIA! MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

Ook voor blinden en slechtzienden! Met audiodescriptie en ‘meet & feel’ inleiding door een blindentolk van Komt het Zien! Bij de show van 17 februari om 14:30 uur zal er een blindentolk aanwezig zijn.