L.O.L. Surprise! Live Het Grote Popconcert

Aanvang:
12 sep 2021 11:00 uur
12 sep 2021 14:00 uur

Prijzen: €25 €27.50 €31 €35

Verplaatsing L.O.L. Surprise Live! Nederland 

World Forum The Hague en Van Hoorne Entertainment willen  altijd de allerbeste, meest gedenkwaardige belevingen creëren. Zo ook voor de grootse show L.O.L. Surprise Live! Nederland. Echter, wegens de COVID-maatregelen, kan de ultieme beleving nu niet worden aangeboden. Om deze reden gaan de shows in februari 2021 helaas niet door. We vinden het heel jammer dat de liveshow moet worden  verplaatsen, maar jouw L.O.L.-idolen kunnen niet wachten om er, samen met jou, straks een superspectaculair feestje van te maken. Dit wordt jouw leukste L.O.L. Suprise!-moment ooit.

Heb je al tickets voor L.O.L. Surprise Live! Nederland? Dan ontvang je een mail met alle informatie. Nog geen tickets? Bestel ze via onze site: www.VanHoorne.com/Tickets

————————

L.O.L. Surprise! pakt groots uit met hun allereerste liveshow ooit! Jouw favoriete L.O.L.-idolen, van ‘s werelds bekendste speelgoedmerk, komen nu speciaal naar Nederland! Swingende songs, coole dansmoves én knallende kleuren met de megafactor supercute… Beleef het spectaculaire L.O.L.-popconcert met de hele familie!

Tijd voor een fantastisch feestje! Op 12 september zijn de populaire L.O.L.-karakters te bewonderen in een exclusief aantal grote theaters met hun show L.O.L. Surprise! Live. In de wereld van L.O.L. is niets saai, want alles is verbazingwekkend verrassend! Ga dan ook uit je bol bij dit buitengewoon vrolijke popconcert en creëer jouw allerleukste L.O.L. Surprise!-moment bij dit supergave evenement!

Bestel uw tickets via De Nationale Theaterkassa.