K3 Dromen

Aanvang:
18 sep 2021 10:00 uur
18 sep 2021 13:00 uur
18 sep 2021 16:00 uur

Prijzen: €19,50 €28,50 €34,50 €42,50

Aankomend najaar kan jij genieten van de nieuwste K3-show: Dromen! Hanne, Klaasje & Marthe hebben er al heel veel zin in. Ben jij er ook bij?

Hanne en Marthe hebben ook nog een vraag jullie: Kunnen jullie 2 brieven schrijven en meebrengen naar de show? Deze brieven vormen namelijk een belangrijk onderdeel in die show.

Brief 1:

Schrijf een lieve afscheidsboodschap voor Klaasje. Daarmee willen we haar graag tijdens de show verrassen

Brief 2:

Laat Hanne en Marthe weten hoe de opvolger of opvolgster van Klaasje eruit moet zien en wat ze allemaal zou moeten kunnen?

Ben jij ook benieuwd hoe K3 de afgelopen 6 jaar heeft ervaren en wat hun meest bijzondere dromen zijn geweest toen ze zelf nog kind waren? Tijdens deze show kom je het allemaal te weten.

Uiteraard zit er ook heel veel muziek in de voorstelling. Niet alleen de grootste hits van de afgelopen 22 jaar en nieuwe songs, maar ook verrassende keuzes uit het rijke K3-repertoire.

 

Bestel de tickets voor de voorstelling hier: https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/k3-show-2020-nl

Graag geven we mee dat voor dit event het CORONATOEGANGSBEWIJS VERPLICHT is.

Wat houdt dit nu precies in:

Alle bezoekers hebben een vaste zitplaats en hoeven binnen geen 1,5 m afstand te houden bij dit evenement, maximaal 2/3e van de reguliere zitcapaciteit wordt gebruikt. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar en ouder. Kinderen tot 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

 • Het coronatoegangsbewijs kunt u via de CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl aanmaken met:
  • een vaccinatiebewijs;
  • een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud;
  • een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud van een van de Testen voor toegang testlocaties. Momenteel is deze test gratis. Meer informatie en het maken van een testafspraak: www.testenvoortoegang.nl.
 • Controleer voordat u naar het World Forum Theater komt of de QR-code voor Nederland in de CoronaCheck-app werkt op uw telefoon.
 • De QR-code wordt tezamen met uw ID-bewijs gecontroleerd bij de entree, houd deze alstublieft gereed bij aankomst. Een kopie of een foto van een ID-bewijs is niet geldig.
 • Zonder een QR-code of papieren coronatoegangsbewijs (aanmaken via https://coronacheck.nl/nl/print) en geldig ID-bewijs mogen we u niet binnen laten. Het gele boekje of andere documentatie is niet geldig als coronatoegangsbewijs.
 • U kunt maar voor één persoon een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app laten zien. Iedere bezoeker vanaf 13 jaar en ouder heeft dus een eigen telefoon met de app of het papieren coronatoegangsbewijs nodig.

Eens binnen in de zaal is een mondkapje niet verplicht.

Meer informatie vind je via www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen. De meest actuele richtlijnen vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.